Olay adam konuştu!

Manchester United, West Ham'ı Rooney ve Robin van Persie'nin golleriyle 2-1 yendi. Karşılaşmanın 59'uncu dakikasında Wayne Rooney, rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gördü. Maçın ardından İngiliz yıldız, pozisyonla ilgili konuşmaktan kaçındı.

NTV Spor 28.09.2014 - 13:52
Olay adam konuştu!

Manchester United, West Ham galibiyetiyle Premier League'de rahat bir nefes aldı.

Geçen hafta Leiceter City'ye yenilen Louis van Gaal'in öğrencileri, West Ham United'ı, Wayne Rooney ve Robin van Persie'nin golleriyle 2-1 mağlup etti.

Maçın en dikkat çeken anıysa Rooney'nin 59'uncu dakikada West Ham United'ın deneyimli ismi Stewart Downing'e attığı tekmeydi. Bu hareket sonrasında Rooney kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Rooney, kariyeri boyunca altıncı kez oyundan atılırken, 2009'dan bu yana da ilk kez kırmızı kart gördü. Maçın ardından açıklamalarda bulunan İngiliz yıldız, kırmızı kart hakkında yorum yapmaktansa hedefleri hakında konuştu.

United'daki 219'uncu golünü kaydeden Rooney, "Hala kendimi geliştireceğime inanıyorum. Gençken daha dikkatsizdim ve çabuk yoruluyordum. Artık kondisyonum çok yüksek. Önümüzdeki 5 yıl içersinde kariyerimin en üst noktasına ulaşacağım" dedi.

Rooney ayrıca, kariyerini de 10 senedir formasını giydiği Manchester United'da noktalamak istediğini söyledi.

 

Sayfa Yükleniyor...