"Arsenal'i yeneceğiz"

Galatasaraylı futbolcu Yekta Kurtuluş, ligde 2-1 kazandıkları Sivasspor maçının kendileri için önemli bir moral olduğunu, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile yapacakları karşılaşmayı da kazanacaklarına inandığını söyledi.

NTV Spor 28.09.2014 - 16:07
"Arsenal'i yeneceğiz"

GSTV'ye konuşan Yekta, "Ligdeki Sivasspor maçına aslında çok iyi başladık ama şanssız bir dönen topla gol yedik ve biraz stres yaşadık ama maçı kazanmasını bildik. İhtiyacımız olan bir 3 puandı. Sivasspor galibiyeti bizim için önemliydi, darısı Arsenal maçına. Hem taraftarımız hem de bizler için motivasyon adına ihtiyacımızı olan galibiyetler" dedi.

Takım olarak bir aile havası içinde bulunduklarını ve aynı hedef için mücadele ettiklerini kaydeden Yekta, "Aynı formaları terletiyoruz, aynı arma için mücadele ediyoruz, hepimizin kalbi aynı anda atıyor. Golden sonraki sevinç hakikaten görülmeye değer. Biz kulübedeyken arkadaşlarımızın bizlere doğru koşması inanılmazdı. Şu an bile tüylerim diken diken oluyor. Bundan sonra da hep birlikte olacağız" diye konuştu.

“YERLİ-YABANCI AYRIMI YOK”

Sarı-kırmızılı oyuncu, takım içinde herhangi bir sorun olmadığına dikkati çekerken, şunları kaydetti:

"Taraftarımız, takım içinde yerli yabancı ayrımı olduğuna itibar etmesin. Biz içeride bir aileyiz. Hiçbir şekilde aramızda sorun yok. Ufak tefek problemler yaşanabilir ama yerli yabancı ayrımı şeklinde değil. Yerliler kendi içinde de sorun yaşayabilir. Karı ile koca arasında bile kavga olabiliyor. Bunlar çok normal. Hepimiz farklı karakterlerde oyuncularız. Sorunları içimizde her zaman çözüyoruz ve her daim kardeş gibi yaşıyoruz."

“TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR”
Yekta Kurtuluş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1 Ekim Çarşamba günü Arsenal'e karşı oynayacakları D Grubu ikinci maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını aktardı.

Şampiyonlar Ligi ve deplasman maçı olması nedeniyle sahaya farklı bir motivasyonla çıkacaklarını dile getiren Yekta, "Arsenal maçı için oraya gidip, 3 puanı alıp, geri geleceğiz inşallah. Çok güzel bir atmosfer oluyor. Şampiyonlar Ligi müziği çaldığında, moraliniz bozuk olsa bile düzeliyor. Yüzünüze bir gülümseme geliyor, tüyler diken diken oluyor. Hiçbir şekilde orada sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum. Arsenal maçında galip geleceğiz" şeklinde konuştu.

FURKAN: İYİ BİR TAKIMIZ
Galatasaray'da bu sezon henüz resmi bir maça çıkamayan genç oyunculardan Furkan Özçal da kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunurken, "Ligdeki Sivasspor maçı bizim için çok önemliydi. İyi de oynadığımızı düşünüyorum. Başarılı olduğumuz için çok mutluyuz. Takım içindeki arkadaşlık çok iyi. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bunu da sahada gösterdik ve inşallah böyle devam eder" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal maçıyla ilgili olarak, "Zor bir deplasman tabii ki. Güçlü bir takıma karşı mücadele vereceğiz. İnşallah oradan 3 puanla döneceğimizi ümit ediyorum. Şampiyonlar Ligi, Galatasaray'a yakışan bir kulvar. Umarız ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz ve 3 puanı alıp döneceğiz" diyen Furkan, forma şansı bulabilmek için antrenmanlarda elinden geleni yaptığını ve teknik direktör Cesare Prandelli'nin gözüne girmeye çalıştığını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...