Gökhan ne demek istedi?

Fenerbahçeli Gökhan Gönül: "İçim kan ağlıyor. Umarım bu maçta sağlam bir tokat yemişizdir. Gönül kırgınlıklarını bir kenara bırakalım."

NTV Spor 28.09.2014 - 22:01
Gökhan ne demek istedi?

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, 2-0 kaybettikleri Akhisar Belediyespor maçının ardından önemli açıklamalar yaptı.

“İçim kan ağlıyor. Umarım bu maçta sağlam bir tokat yemişizdir” ifadesini kullanan Gökhan Gönül “Gönül kırgınlıklarını bir kenara bırakalım” diyerek camiaya mesaj verdi.

Emre Belözoğlu'nun yokluğunda sahaya kaptan çıkan Gökhan, maçın ardından şunları söyledi:

" Ligin başındayız ama rakiplerimizin puanlar kaybettiği haftalarda bizim kazanmamız gerekiyor. Bu akşamki zeminin ne kadar kötü olduğu ortada. Zemin hakkında bahane üretiyoruz ama gerçek bu.”

"Geçen sezon da burada tokat yemiştik ve sonrasında toparlanmıştık. Umarım bu hafta da sağlam bir tokat yemişizdir ve toparlanırız. Başka takımların ne problemler yaşadığı bizi ilgilendirmiyor. Bizim için önemli olan lig sonunda şampiyon olmaktır. Fenerbahçe gibi güçlü bir takım buradan ne olursa olsun mağlup ayrılmamalıydı. Birlik olmamız gerekiyor. Gönül kırgınlıklarını bir kenara bırakalım. Herkes üzerine düşeni yapmak zorunda."

"Kaptanlar ve diğer futbolcular diye bir ayrımı kabul etmiyorum. Herkes emek veriyor ve mücadele ediyor. Böyle maçlarda puan kaybettiğimiz zaman içim kan ağlıyor."

 

Sayfa Yükleniyor...