Kartal Tottenham'a odaklandı!

Beşiktaş’ta gözler UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Tottenham Hotspur maçına çevrildi. Teknik direktör Bilic, Veli'yi yedek kulübesine çekecek, orta sahayı Atiba-Oğuzhan ve Sosa’dan kuracak.

NTV Spor 28.09.2014 - 22:56
Kartal Tottenham'a odaklandı!

Spor Toto Süper Lig'de haftayı Eskişehirspor beraberliğiyle kapatan Beşiktaş, Tottenham maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Slaven Bilic, perşembe günü oynanacak Avrupa Ligi maçına kadar İngiliz ekibinin bu sezonki tüm maçlarını oyuncularına izletecek.
 
Hırvat teknik adam son maçlarda performansından memnun kalmadığı Veli'nin yerine orta üçlüsünü Atiba-Oğuzhan ve Sosa'dan kurmanın planlarını yapıyor. Sosa ve Oğuzhan'ı aynı anda sahaya sürerek takımının hücum hattında daha fazla etkili olmasını amaçlayan Bilic, yasadığı sakatlık sonrası ideal formunu yakalamayan Demba Ba ile de özel olarak ilgileniyor.

Eskişehirspor maçından sonra Senegalli golcü ile Nevzat  Demir Tesisleri'nde görüşen Bilic, Tottenham'a karşı daha önce oynamış bir futbolcu olarak Demba Ba'nın tecrübelerini tüm takıma aktarmasını istedi. 
 
Bilic, Tottenham karşısında defans kurgusunu ise Serdar-Franco-Ersan ve İsmail Köybaşı'dan  oluşturmayı düşünüyor. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan Serdar'ın son oynanan Eskişehirspor maçında ortaya koyduğu futboldan memnun kalan Hırvat teknik adam, sol bekte Motta'nın yerine yine İsmail'e forma vermesi bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...