Aysal için İnan Kıraç devrede!

Galatasaray'da başkanlık seçiminin yapılacağı genel kurul öncesi kulis çalışmaları sürüyor... Sarı-kırmızılılarda camianın önde gelen isimleri, Ünal Aysal'ın yönetimini güçlendirerek yoluna devam etmesini istiyor.

NTV Spor 29.09.2014 - 10:01
Aysal için İnan Kıraç devrede!

Galatasaray 25 Ekim'de yapılacak başkanlık seçimine odaklandı. Sarı kırmızılı camianın önde gelen isimleri, Ünal Aysal'a aday olması yönünde baskı yapmaya devam ediyor. 

Olağanüstü Divan Kurulu'nda kendisine yöneltilen tepkilerden sonra yönetim kurulu ile görüşüp seçim kararı alan Ünal Aysal'a ısrarlar sürüyor. Sarı kırmızılı kulübün önde gelen isimleri Aysal ile görüşüp yönetimini güçlendirerek yoluna devam etmesini istiyor.

SÜREN VE DÜRÜST'TEN SONRA İNAN KIRAÇ DEVREDE
Bugüne dek Faruk Süren ve Ali Dürüst ile görüşen Başkan Ünal Aysal'a en önemli baskılardan biri Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç'tan gelecek. Bir süredir yurtdışında olduğu için Aysal ile yüz yüze görüşemeyen Kıraç'ın her zaman destek verdiği Ünal Aysal ile durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi.

ULUSOY VE ÖZTÜRK SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
Kritik toplantıda Kıraç'ın, Aysal'a kalması yönünde ciddi bir baskı yapması bekleniyor. Camiada Alp Yalman dışında henüz resmi bir başkan adayı çıkmazken, Haluk Ulusoy'un seçime girmemesi ve Adnan Öztürk'ün sessizliğinin yanı sıra herhangi bir ismin de güçlü bir liste oluşturmaması gözleri Kıraç-Aysal görüşmesine çevirdi.

Bugüne dek her açıklamasında ısrarla aday olmayacağını belirten Ünal Aysal'ın, Galatasaray camiasının duayen isimlerinden İnan Kıraç'ın baskısına vereceği yanıt merak konusu.

Galatasaray'da tüzük gereği 25 Ekim'deki seçim için listelerin 2 Ekim Perşembe gününe kadar Divan Başkanlığı'na sunulması gerekiyor.

Sayfa Yükleniyor...