"Türkiye denince akla Galatasaray geliyor"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil: "Dünyada ‘Türkiye’ denince akla ilk Galatasaray geliyor. Ayrıca Galatasaray, Avrupa’da çok farklı oynuyor."

NTV Spor 29.09.2014 - 12:22
"Türkiye denince akla Galatasaray geliyor"

Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, Galatasaray'dan çekindiklerini söyledi. Sarı-kırmızılı takımla oynayacakları maç öncesi konuşan yıldız futbolcu; Sneijder, Burak, Selçuk ve Melo'ya karşı dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında çarşamba günü Arsenal ile karşılaşacak.

Londra'daki mücadele öncesi İngiliz ekibinin yıldızı Mesut Özil, Fanatik Gazetesi'ne özel bir röportaj verdi.

Galatasaray'ı, Avrupa'nın en büyük takımları arasında gösteren Türk asıllı Alman futbolcu, "Dünyada ‘Türkiye' denince akla ilk Galatasaray geliyor. Ayrıca Galatasaray, Avrupa'da çok farklı oynuyor. Her sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor. Bazen o kadar iyi oynuyorlar ki, maçta ne olacağını kestiremiyorsunuz. Bunu İstanbul'daki Real Madrid maçında da yaşadık. Ama unutmayalım ki, Arsenal olarak evimizde oynuyoruz. Sahaya 3 puan için çıkacağız ve bunun için savaşacağız" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın dikkat edilmesi gereken önemli futbolculara sahip olduğunu vurgulayan Mesut Özil, "Biz Galatasaray'ın çok tecrübeli bir takım olduğunu düşünüyoruz. Şampiyonlar Ligi deneyimi olan Sneijder, Burak, Selçuk, uluslararası tecrübesi olan Muslera, Melo gibi isimler var. İyi futbolla 3 puanı kazanmak istiyoruz ama ne olursa olsun ben Türk takımına karşı oynarken çok mutlu oluyorum, çok duygulu anlar yaşıyorum. Tekrar İstanbul'a geleceğim için çok sevinçli oluyorum" ifadelerini kullandı.

Tottenham - Beşiktaş karşılaşması için de yorum yapan Mesut, "Beşiktaş, Londra'da bize karşı çok iyi bir futbol ortaya koydu. Tottenham da futbol oynamayı seven bir rakip. Büyük mücadelenin olacağı bir 90 dakika bekliyorum" diye konuştu.

Mesut Özil röportajında İngiltere'de mutlu olduğunu, yurt dışında oynayan Türk futbolculardan Arda Turan'ı çok beğendiğini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...