Cesare'timiz var!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Arsenal maçı öncesinde ümitli konuştu: "Biz; Türkiye ve Galatasaray’ı temsil ediyoruz. Nerede olursa olsun, taraftarımızın yanımızda olduğunu biliyoruz. Her zaman, her statta kendi oyunumuzu oynamalıyız ve başımız dik ayrılmalıyız."

NTV Spor 29.09.2014 - 14:47
Cesare'timiz var!

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Arsenal ile karşılaşacak olan Galatasaray cephesi kendisinden emin. Başta teknik direktör Cesare Prandelli olmak üzere tüm futbolcular Londra deplasmanından iyi bir skorla dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

GSTV'ye konuşan Cesare Prandelli “Önemli bir takıma karşı oynayacağız. İstikrarlı bir ekip ve yıllardır aynı teknik adamla (Arsene Wenger) çalışıyorlar. Zihinsel olarak hazır ve agresif olmalıyız. Biz; Türkiye ve Galatasaray'ı temsil ediyoruz. Nerede olursa olsun, taraftarımızın yanımızda olduğunu biliyoruz. Her zaman, her statta kendi oyunumuzu oynamalıyız ve başımız dik ayrılmalıyız” dedi.

SNEİJDER: KENDİMİZE GÜVENİYORUZ
Takımın yıldızlarından Wesley Sneijder ise “Şampiyonlar Ligi her zaman çok zordur. Eğer geçen sene ‘Gruptan çıkma şansınız nedir?' diye sorsaydınız ‘%30-40' derdim. Ama biz çok iyi bir iş yaptık ve son 16'ya kaldık. Bu sene de aynı ortam söz konusu. Grubumuz zor ama Galatasaray çok büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'nde yine ileriye doğru yürümek istiyoruz. Takım ruhumuz çok iyi. Arsenal maçına odaklanmak ve iyi oynamak zorundayız. Takımda yerli ve yabancılar arasında sıkıntılar olduğuna dair saçma iddialar ortaya atılıyor. Sivasspor galibiyeti moral olarak çok önemliydi; İngiltere'ye daha keyifli gideceğiz. Kendimize güvenerek zorlu deplasmanın üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” ifadesini kullandı.

MUSLERA: AMAÇ HEP DAHA İYİSİ
Zor bir maça çıkacaklarını hatırlatan Fernando Muslera da “İyi bir neticeyle dönmek için tüm çabamızı sahaya yansıtacağız. Galatasaray'daki ilk Şampiyonlar Ligi maceramda Real Madrid ile çeyrek final oynama başarısını göstermiştik. Şampiyonlar Ligi'nde en önemli şey, hep daha iyisini yapabilmeye çalışmaktır. Mümkün olduğunca başarı çıtasını yükselterek kendimizi gururlandırmalıyız” dedi.

CHEDJOU: GEÇEN SENE DE JUVENTUS FAVORİYDİ!
Arsenal'in maç öncesi favori olmasının bir anlam ifade etmediğini vurgulayan Aurelien Chedjou ise “Geçen sene de Juventus favoriydi ama sonra ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Kafamızda Londra'dan iyi bir sonuçla dönmek var. Allah'a şükrediyoruz, Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın ayrıcalığını yaşadığımız için” diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...