"Risk aldığımızın farkındayım"

Chelsea Menajeri Jose Mourinho sakatlık riskine karşın golcüsü Diego Costa'ya Sporting Lizbon karşısında ilk 11'de forma vereceğini açıkladı. Mourinho, golcüsünün hafta sonunda oynanacak Arsenal maçında da forma giyebilmesini umuyor.

NTV Spor 30.09.2014 - 12:15
"Risk aldığımızın farkındayım"

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Diego Costa'yı Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke 04 maçında oynatmamıştı.

Mourinho, berabere sonuçlanan karşılaşma sonrası adale sakatlığı bulunan Costa'nın bir haftada 2 maçı çıkaramayacağı için böyle bir karar aldığını söylemişti. Ancak Costa, hafta sonunda Aston Villa karşısında forma giymesine karşın Sporting Lizbon deplasmanında da takımındaki yerini alacak.

Açıklama bizzat Mourinho'dan geldi. Didier Drogba'yı sakatlığı nedeniyle kadroya alamadığını ifade eden Mourinho, Sporting maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini; bu nedenle Costa'yı riske edeceğini belirtti.

Chelsea'nin bu hafta sonunda Arsenal'i ağırlayacağı hatırlatılan Mourinho, "Risk aldığımızın farkındayım. Ancak şu anda sadece Sporting maçını düşünüyorum. Costa bu maçta oynayacak. Umarım Arsenal maçında da sahaya çıkabilecek durumda olur" dedi.

Mourinho, Costa'nın İspanyol Milli Takımı'na çağrılacağından da emin görünüyor. İspanya Teknik Direktörü Vicente Del Bosque'nin sakatlığına karşın golcü oyuncuyu zorlayacağını savunan Portekizli menajer bunu engellemek için elinden gelen hiçbir şeyin olmadığını da vurguladı.

Diego Costa, Premier Lig'in ilk 6 haftasında attığı 8 golle gol krallığı yarışının zirvesinde bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...