Londra'da ilk 11'ler belli oldu!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda İngiliz ekibi Tottenham ile karşılaşacak. White Hart LaneStadı'nda 22.05'te başlayacak karşılaşma Star TV, NTVSpor.net’ten ve NTV Radyo'dan canlı yayınlanacak.

NTV Spor 01.10.2014 - 10:22
Londra'da ilk 11'ler belli oldu!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci hafta maçında bugün deplasmanda Tottenham ile karşılaşacak.
     
Londra'daki White Hart Lane Stadı'nda 22.05'te oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Guido Kleve ve Christoph Bornhorst yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Mike Pickel görev alacak. Bu önemli karşılaşma Star TV, NTVSpor.net'ten ve NTV Radyo'dan canlı yayınlanacak.

MÜCADELENİN İLK 11'LERİ BELLİ OLDU
Siyah-beyazlılar Tottenham karşısında sahaya Tolga, Serdar-Franco-Sivok-Motta, Veli-Atiba, Gökhan-Sosa-Olcay ve Demba Ba ilk 11'i ile çıkacak.

Ev sahibi Tottehnam ise Lloris, Dier, Fazio, Chiriches, Davies, Paulinho, Bentaleb, Stambouli, Townsend, Kane ve Soldado 11'i ile sahada olacak.

HEDEF İLK GALİBİYET
Grubun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Yunan takımı Asteras ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Londra deplasmanında ilk galibiyetini almaya çalışacak.
     
C Grubu'nda ilk haftada deplasmanda Sırp takımı Partizan ile golsüz berabere kalan Tottenham da taraftarının karşısındaki ilk maçta 3 puanı hedefliyor. İngiliz ekibi, evinde oynadığı son 13 Avrupa kupası maçının 10'unu kazanırken, sadece 1 kez mağlup oldu.
     
Grubun diğer maçında Asteras ile Partizan, Yunanistan'ın Tripolis kentinde 22.05'te karşı karşıya gelecek.     


 

Sayfa Yükleniyor...