Selçuk'a yorgunluk izni...

Galatasaray'da Selçuk İnan, Arsenal maçına saatler kala kadrodan çıkarıldı...

NTV Spor 01.10.2014 - 19:18
Selçuk'a yorgunluk izni...

Galatasaray'da Arsenal maçına sayılı saat kala Selçuk İnan şoku yaşandı. Takım kaptanı Selçuk İnan, maç kadrosundan çıkarıldı.

Selçuk'un herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığı ancak yorgun olduğu gerekçesiyle Cesare Prandelli tarafından kadrodan çıkarıldığı öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, dün akşam Emirates Stadı'ndaki idmanın ardından Selçuk ile bir süre özel olarak görüşmüştü.

İtalyan teknik adam maç öncesi Smart Spor'a yaptığı açıklama, Selçuk ile de konuştuğunu ve yıldız oyuncu yorgun olduğu için böyle bir karar aldığını söyledi.

Prandelli "Selçuk ile öğle yemeği öncesi oturduk, konuştuk. Geçmiş sezonlar ve bu sezonki milli maçlar nedeniyle oluşan yoğun trafikte yorulduğunu söyledik. Fiziksel açıdan bir sıkıntı yaşamamasını istiyoruz. Önümüzde çok uzun bir maraton var ve en önemli oyuncularımızdan birinden maksimum yararlanmak istiyoruz. O iyi bir kaptan. ‘Ben oynamak istiyorum ve takımı yalnız bırakamam' dedi. Takımı ne kadar düşündüğünü bir kez daha kanıtladı ama açıkladığım nedenler nedeniyle bu kararı aldık. Kimse bu karardan kotu senaryolar üretmesin" diyerek konuya açıklık getirdi. 


 

Sayfa Yükleniyor...