"Prandelli battı! Galatasaray batıyor!"

Galatasaray'ın 4-1'lik Arsenal yenilgisi İngiliz ve İtalyan basınında geniş yer buldu...

NTV Spor 02.10.2014 - 14:12
"Prandelli battı! Galatasaray batıyor!"

İngiliz basını, Arsenal-Galatasaray maçına sayfalarında geniş yer ayırdı. Kariyerinde ilk kez bir maçta 3 gol atan Danny Welbeck, kapak sayfalarında ön plana çıktı... Prandelli'yi yakından takip eden İtalyan medyasında ise daha çarpıcı ifadeler kullanıldı...
 
"WELBECK HAVAİ FİŞEKLERİ PATLATTI"
The Sun, gazetesinin kapak sayfasında; "Welbeck havai fişekleri patlattı" manşeti yer aldı. Gazete, Galatasaray'ın Arsenal'e 4-1 yenildiği maçta, Welbeck'in kariyerinde ilk kez hat-trick yaptığını yazdı. Maç sırasında Galatasaray taraftarının sahaya attığı meşalelelere de dikkat çeken gazete, bunun Şampiyonlar Ligi'ne yakışmadığını belirtti.

"WELBECK ŞAPKA ÇIKARTTIRDI"
Daily Mail gazetesinin spor sayfasında; "Welbeck şapka çıkarttırdı" ifadeleri dikkat çekti. Gazete, Arsenal'in sezon başında Manchester United'dan renklerine bağladığı Welbeck'in ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu tüm dünyaya kanıtladığını yazdı. Daily Mail, Galatasaray filelerini havalandıran bir başka Arsenal'li Alexis Sanchez'in de performansıyla beğeni topladığını aktardı. 

"WELBECK ORTALIĞI ATEŞE VERDİ"
Express Sport, "Welbeck ortalığı ateşe verdi" başlığıyla okuyucularına seslenirken, sahaya atılan meşaleleri "utanç tablosu" olarak tanımladı. Felipe Melo gazetenin gündeminde dikkat çeken bir başka isim oldu. Express Sport, Melo'nun, Alexis Sanchez'e yaptığı sert faulün kırmızı kartla cezalandırılması gerektiğini savundu.

"DAN'İN GALA GECESİ"
Star Sport, Welbeck'in kariyerinde ilk kez hat-trick yaptığı maç için; "Dan'in gala gecesi" yorumunu yaptı. 23 yaşındaki futbolcunun etkileyici bir performans sergilediğini belirten gazete, Arsenal'in Galatasaray karşısında zorlanmadığını yazdı.
 
Galatasaray'ın Arsenal yenilgisi İtalyan basınında da yer buldu...

"GALATASARAY BATIYOR"
Tuttosport gazetesi, Arsenal'ın hat-trick yapan Ganalı futbolcusu Welbeck'in, Galatasaray'ın kabus görmesine neden olduğu ifade edilen haberde, "Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Londra takımındaki 18. yılını bundan daha iyi kutlayamazdı" denildi. Karşılaşmada, Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo'nun gergin hal ve hareketlerinin dikkati çektiği ve Sanchez'e yaptığı faul nedeniyle aslında doğrudan kırmızı kartı görmeyi hak ettiği savunulan haberde, "Galatasaray'ın batmakta olduğu ve Prandelli'nin geleceğinin ileriye dönük güven vermediği" öne sürüldü.
 
"WELBECK'İN HIRSI PRANDELLİ'Yİ VURDU"
Corriere dello Sport da İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin çalıştırdığı sarı-kırmızılı takımın Arsenal'a yenilmesini, "Welbeck'in hırsı Prandelli'yi vurdu" başlığıyla okuyucularına duyurdu. Welbeck'in hat-trick'iyle Arsenal'ın Galatasaray'a "şaplak attığı" iddia edilen haberde, Prandelli'nin defansının adeta her yerden su sızdırdığı belirtildi.

“WELBECK, G.SARAY'IN PROBLEMLERİNİ ACIMASIZ ŞEKİLDE ORTAYA KOYDU”
La Gazzetta dello Sport'un haberinde ise İtalya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Cesare Prandelli'nin büyük cesaretle gidip işbaşı yaptığı Galatasaray'ın, Welbeck'in kariyerindeki ilk hat-trick'e teslim olduğu ifade edildi. Welbeck'in harika performansının, sarı-kırmızılıların problemlerini acımasız bir şekilde ortaya koyduğu kaydedildi. Haberde, Galatasaray savunmasında Kamerunlu Chedjou'nun, performansıyla maçın en kötüsü olduğu belirtildi.

“PRANDELLİ LONDRA'DA YOK EDİLDİ”
La Repubblica, “Prandelli Londra'da yok edildi” başlığını atarken, karşılaşmanın ilk yarının sonunda bittiğini yazdı. 
  
“PRANDELLİ BATTI”
İtalyan Haber Ajansı Ansa ise "Prandelli battı. Başını öne eğerek stattan ayrılan Prandelli'nin savunması sınıfta kaldı " ifadelerine yer verdi.

Sayfa Yükleniyor...