Tottenham maçının yıldızı kim olur?

Beşiktaş'ın Tottenham ile oynayacağı maç öncesinde Önder Özen açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlıların Avrupa motivasyonun çok yüksek olduğunu belirten Özen, Atiba, Demba Ba ya Gökhan Töre'nin maçın oyuncusu olabileceğini söyledi.

NTV Spor 02.10.2014 - 15:39
Tottenham maçının yıldızı kim olur?

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında Tottenham Hotspur ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde Önder Özen ve Güntekin Onay değerlendirmelerde bulundu.

Siyah beyazlıların Avrupa motivasyonunun çok yüksek olduğunu dile getiren Özen, Atiba, Demba Ba ya da Gökhan Töre'nin maçın oyuncusu olabileceğini söyledi.

Beşiktaş'ın Avrupa motivasyonun çok yüksek olduğunu ifade eden Özen, “Takım içinde Avrupa'da oynama hedefi olan ve kendini göstermek isteyen futbolcular var. Bu maçı sabırsızlıkla beklediğini söyleyebilirim. Atiba, Demba Ba ve Gökhan Töre'den bir tanesi bu maçın adamı olabilir. Çünkü diğer maçlarda bu futbolcuların Avrupa motivasyonun çok yüksek olduğunu gördük. Londra'da da aynı şekilde olacaktır” şeklinde konuştu.

Beşiktaş ilk maçta beklemediği bir puan kaybı yaşadı. Bu yüzden buradan puanla ayrılmaya çalışacak. Bu tür maçlar iyi oyundan çok puan maçlarıdır. Beşiktaş'ın ligde yaşadığı sorunları buraya taşıyacağını sanmıyorum. Çünkü siyah beyazlıların karşılaştığı sorunlar kendisi dışında gelişen problemler.  Saha, iklim ve zemin gibi... Beşiktaş'ın kaliteli bir kadrosu var. Saha içi organizasyonu yüksek bir takım. Bu potansiyelini bugün sahaya yansıtacaktır” dedi.

Sayfa Yükleniyor...