Galatasaray disiplinde!

UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile oynanan maçta tribünlerden sahaya atılan meşaleler nedeniyle sarı-kırmızılı kulübe soruşturma açtı.

NTV Spor 02.10.2014 - 20:00
Galatasaray disiplinde!

UEFA, Galatasaraylı taraftarların, Arsenal ile oynanan Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. hafta maçında sahaya attığı meşaleler nedeniyle sarı kırmızılı takım hakkında disiplin soruşturması açtı.

Sarı-kırmızılılar'ın 4-1 kaybettiği maçın 37. dakikasında Galatasaraylı taraftarlar tribünde yaktıkları meşaleleri üst üste sahaya atmış, karşılaşmanın İtalyan hakemi Gianluca Rocchi oyunu durdururken, görevliler de meşaleleri söndürmüştü.

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray hakkında disiplin soruşturması açıldığı ve UEFA Disiplin Komitesi'nin konuyla ilgili kararını 16 Ekim'de vereceği ifade edildi. Ayrıca organizasyondaki yetersizlik sebebiyle Arsenal için de disiplin soruşturması açıldı.

UEFA ayrıca B Grubu'nda Basel'in Liverpool'u konuk ettiği ve ev sahibinin 1-0 kazandığı maçta İsviçreli taraftarların sahaya attıkları yabancı maddeler sebebiyle ve de D Grubu'nda Anderlecht'in Dortmund'a Belçika'da 3-0 kaybettiği maçta konuk taraftarlarının neden oldukları olaylar sebebiyle Basel ve Borussia Dortmund kulüpleri hakkında da soruşturma başlattı.

 

Sayfa Yükleniyor...