"Beşiktaş puanı haketti"

Ada basını, Beşiktaş'ın Tottenham karşısında bir puanı hakettiği konusunda birleşti.

NTV Spor 03.10.2014 - 09:42
"Beşiktaş puanı haketti"

Beşiktaş'ın Tottenham ile beraberliği İngiltere basınında da geniş yer buldu.

İngiliz devlet televizyonu BBC'nin internet sitesinde maç yorumunu yer verilirken, "Ba'nın son dakikalarda gelen penaltısı, Spurs'un galibiyetini engelledi" denildi. C Grubu'ndaki maçtaki bu sonucun Tottenham'ın gruptaki ilk galibiyetine izin vermediği ifade edilen haberde, golü atan eski Chelsea'li Ba'ya da vurgu yapıldı. Spurs kalecisi Hugo Lloris'in Olcay Şahan'ın iki net pozisyonunda gol izni vermediği ve ev sahibi ekibin Türk temsilcisine yenilmediği için şanslı olduğu daydedildi.

Daily Mail ise Vlad Chiriches'in hatasında golü yediğini ve zorlu maçtan berdaberlikle ayrıldığını yazdı. Haberde Demba Ba'ya ayrı bir parantez açılırken, "Tottenham'a karşı oynadığı 6. maçında 5. golünü attı" denildi.

Skysports'un internet sitesinde ise Ba, penaltı golüyle Tottenham'ı cezalandırdı manşetini attı. Haberde ise, penaltıya neden olan Vlad Chiriches eleştirilirken, gole kadar Hugo Lloris'in iyi iş çıkardığı hatırlatıldı.

Setanta Sports'un başlığı ise "Demba Ba, Beşiktaş için Tottenham'dan bir puanı kaptı" oldu.

London Evening Standard'da ise Beşiktaş'ın hakettiği bir puanı aldığı yorumu yapılırken, eski Chelsea'linin golüyle Türk ekibinin bir puanı aldığına vurgu yapıldı.

Daily Star gazetesi ise Hugo Lloris'in ITV 4'ye yaptığı açıklamalarına yer verdi. Fransız kaleci "Tottenham beraberliği haketti" derken şu ifadeleri kullandı, "Büyük Türk takımına karşı zorlu bir maçtı. İki takım da birer puanı haketti. Bu futbol ve bazen iyi oynayamazsınız.  Bazen de nasıl kazanmanız gerektiğinizi bilmelisiniz. Bugün galibiyete yaklaştık; ancak penaltı golüne engel olamadık." Gazetenin maç yorumunun başlığı ise "Tottenham bir puanı zor kurtardı" oldu.

UEFA internet sitesi de Tottenham-Beşiktaş maçına yer verdi. Demba Ba'nın 89'uncu dakikadaki golüyle, Beşiktaş, White Hart Lane'den beraberlikle ayrıldı ve Tottenham'ın gruptaki ilk galibiyetine izin vermedi" denildi.

Sayfa Yükleniyor...