"Sözlerini yiyorlar"

Paris Saint Germain'in golcü oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, çalıştığı en akıllı teknik direktörün Jose Mourinho olduğunu açıklarken, daha önce kendisi hakkında konuşanların hala sözlerini yediklerini söyledi.

NTV Spor 07.10.2014 - 16:42
"Sözlerini yiyorlar"

Boşnak asıllı İsveçli oyuncu, Mourinho'nun oyuncudan maksimum verimi aldığını söylerken, "Oyuncularla bireysel olarak en iyi ilgilenen o" dedi.

Mouirino'yla 2008-09'da Inter'le İtalya şampiyonluğu yaşayan, aynı sezonu da gol kralı olarak tamamlayan 33 yaşındaki oyuncu Guardian gazetesine yaptığı açıklamada, "Mourinho çok akıllı. Herkese aynı davranmıyor. Herkesten yüzde 100 faydalanmak için    nasıl davranması gerektiğini biliyor" Portekizli teknik adamı övdü.

Birlikte çalıştığı teknik direktörler arasında en akıllısının Mourinho olduğunu kaydeden Ibrahimovic, "Oyuncuların üst düzey performansı göstermesi için onları en iyi şekilde gaza getirebiliyor. Buna şüphe yok" dedi.

Hollanda, İspanya, İtalya ve Fransa'da 13 yılda 11 lig şampiyonluğu kazanmasına karşın; Şampiyonlar Ligi'nde kupayı kaldıramasıyla ilgili olarak, "Kupalı ya da kupasız mutlu olacağım. 15 yıl geri gittiğimde, her şeyin doğru bir şekilde gittiğini görüyorum. Kim benim için kötü konuştuysa, şimdi sözlerini yiyorlar. Benim için asıl kupa bu" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi dışında kariyerinde 23 kupa olduğunu söyleyen Zlatan, "PSG'de bunu da kazanmak istiyoruz. Ancak olur ya da olmaz. 23 tane kazandım. Bu inanılmaz bir başarı" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...