"Vurmadığım için şanslı"

Second Half (İkinci Yarı)isimli 2. kitabıyla bir kez daha gündeme gelen Roy Keane, Jose Mourinho'yu saygısız olarak eleştirirken, "Vurmadığım için şanslı" dedi.

NTV Spor 10.10.2014 - 10:01
"Vurmadığım için şanslı"

Aston Villa yardımcı antrenörü Roy Keane, Chelsea'ye 3-0 yenildikleri maçta, son düdük çalmadan stattan ayrılan ve ayrılırken de kendisiyle tokalaşmaya gelen Jose Mourinho'yu saygısız olarak nitelendirdi. Dublin'de yeni kitabıyla ilgili etkinliğe katılan Keane, konunun kendisine sorulmasıyla ilgili olarak, "Mourinho'nun akıl oyunları umkumda değil. Ancak oyun devam ediyordu ve saygısızlık yaptı" diye konuştu. 

Mourinho'ya tepkisini sürdüren Keane, "Başka menajerlere böyle bir şey yapmak kabul edilemez. Ona vurmadığım için şanslıydı"  ifadelerini kullandı.

Keane, kitabında eleştirilerini yönelttiği Ferguson'la ilgili "Onu affedebilecek misin" şeklindeki soruya ise Keane, "Emin değilim. Futbol küçük bir dünya ve yollar kesişebiliyor. Yazdıklarızdan dolayı tepki gelebiliyor. Biriyle uzun süre çalıştığınız zaman, anlaşmazlık olabiliyor ve ayrılabiliyorsunuz. Ferguson için kendimi eleştirilebilirim; ancak takımdaki diğer oyuncular sayesinde bir çok başarı kazandı. Eleştirileri beni ilgilendirmiyor ve önemsemedim, ancak onu başarıya taşıyan isimleri eleştirmesi çok gülünç" yanıtını verdi.

United'daki kariyerinin bitmesinin önemli olmadığını dile getiren İrlandalı teknik adam, kendisine karşı başlayan propangayı Ferguson'un organize ettiğini vurgularken, "Teknik kadrodan gelen açıklamalar veya aleyhimdeki haberlerin kaynağını biliyorum. Ferguson'un medyada arkadaşları vardı" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...