Mesut Özil bilmecesi!

Arsenal'de sakatlanan son isim Mesut Özil'in ne zaman sahalara döneceği bilmece haline geldi. Alman Futbol Federasyonu, oyuncunun tedavisinin 10-12 hafta süreceğini dile getirdi ama Arsenal'dan farklı bir açıklama geldi.

NTV Spor 11.10.2014 - 01:51
Mesut Özil bilmecesi!

Üst üste gelen sakatlıklarla kadro sıkıntısı yaşayan Arsenal'de Mesut Özil'in sakatlığı ile ilgili yankılar sürüyor. Premier Lig'de geçtiğimiz pazar günü Chelsea ile oynanan maçta sakatlanan, ancak 90 dakika oyunda kalan Mesut'un sol diz dış bağlarında kısmi yırtık saptanmıştı.

Almanya Futbol Federasyonu, 26 yaşındaki futbolcunun 10 ile 12 hafta arasında sahalardan uzak kalacağını açıklamıştı ancak Arsenal kulübünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirmede, Türk asıllı Alman yıldızın dönüşüyle ilgili net bir tarih vermenin henüz erken olduğu vurgulandı.

Arsenal menajeri Arsene Wenger de Mesut'un durumuyla ilgili olarak "Bizim kendi uzman doktorumuz var ve MR sonuçlarını inceleyip, fikirlerini bizimle paylaştı. Kulüp olarak kendi olanaklarımızla ve doktorumuzun tavsiyeleri doğrultusunda bir tedavi yolu çizeceğiz" dedi.

Buna rağmen Mesut, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da 26 Kasım'da oynayacağı maça büyük bir olasılıkla yetişemeyecek.

Sayfa Yükleniyor...