Kafaları karıştırdı!

Galatasaray'dan Werder Bremen'e olaylı bir şekilde transfer olan İzet Hajrovic'in, henüz 23 yaşında Bosna Hersek Milli Takımı'nı bıraktığı haberleri, ülke basınında geniş yankı buldu. Ancak Hajrovic, daha sonra bu haberleri yalanladı

NTV Spor 14.10.2014 - 13:45
Kafaları karıştırdı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu İzet Hajrovic, yine ses getirecek bir olaya imza attı!

İzet Hajrovic, henüz 23 yaşında Bosna Hersek Milli Takımı'nı bırakma kararı aldı.

Bosna Hersek'te yayın yapan Sport Avaz'ın haberine göre; Belçika ile sahalarında 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada yedek kulübesinde oturan Hajrovic, 3 maçta 2 puan toplayabilen ülkesinin durumunu "Hayal kırıklığı" olarak niteleyip milli formaya veda etti.

Haberde ayrıca Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Saffet Susic ile kaptan Edin Dzeko'nun, henüz resmi olarak açıklanmasa da, Hajrovic'in bu kararını şaşkınlıkla karşıladığı belirtildi.

Fakat Hajrovic'in, daha sonra AA'ya yaptığı açıklamada, milli takımı bıraktığı haberlerini yalanladığı ifade edildi. Hajrovic'in "Saffet Susic ile aramda problem yok. Çağırırsa davetine olumlu yanıt veririm" dediği öne sürüldü.

GALATASARAY'DA 12 MAÇA ÇIKTI
Galatasaray'a geçen sezonun devre arasında Roberto Mancini döneminde transfer olan İzet Hajrovic, toplam 12 maçta görev yapmıştı. Boşnak futbolcu sadece 1 kez gol sevinci yaşamıştı.

Fakat alacaklarını temin edemediği gerekçesiyle Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Hajrovic, avukatı aracılığıyla FIFA'ya yazılı talepte bulunmuştu.

Ödemelerin geç yerine getirilmiş olması dolayısıyla Galatasaray'dan 4.6 milyon euro tutarında erken fesih tazminatı talep eden Hajrovic, sonra da Almanya'nın Werder Bremen ekibine transfer olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...