"Eksiklere rağmen kazanacağız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve ekibine daha fazla süre tanınması gerektiğini söyledi. "Eksiklere rağmen Sivasspor'u yeneceğiz" diyen Hırvat teknik adam, yarıda kalan "Sırbistan-Arnavutluk" maçında yaşananların; Beşiktaş'ın Partizan ile oynayacağı karşılaşmayı etkilemeyeceğini ifade etti.

NTV Spor 15.10.2014 - 13:35
"Eksiklere rağmen kazanacağız"

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, antrenman sonrası basın mensuplarıyla sohbet etti.

Hırvat teknik adam A Milli Takım'ın durumu, Sivasspor maçı ve Sırbistan-Arnavutluk karşılaşmasında yaşananları değerlendirdi.

Bilic, Türkiye Milli Takımı'nın şu anki durumunun iyi olmadiğını söylerken, "3 maç sonunda gelinen durum sizin için hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Ancak bu elemelerde format farklı. Sürekli galibiyetler yakalayarak 3-4 maçlık bir periyodun ardından durum değişebilir" dedi.

Hırvat teknik adam, Fatih Terim'in hem milli takım, hem de kulüp bazında Türk futboluna çok önemli katkılar yaptığını vurgularken, "Terim ve ekibi daha fazla süreyi hak ediyor. Durum iyi değil ama zamanla düzelecektir. Sorunu çözecek kişiler yine Terim ve ekibidir" ifadelerini kullandı.

Ankara'da oynanacak Sivasspor maçını da değerlendiren Slaven Bilic, "milli takımlara 13 oyuncumuz gitti. Bu durum gurur verici ama futbolcularımız ile uzun süre antrenman yapamadık. Franco hala New York'da, Demba Ba cuma günü dönecek. Her şeye rağmen Sivasspor maçında sahaya çıkacak ve 3 puanı kazanacak kadromuz var" şeklinde konuştu.

Bilic son olarak yarıda kalan Sırbistan - Arnavutluk karşılaşmasında yaşananların, Partizan maçında kendilerini etkilemeyeceğini söyledi. Hırvat teknik adam, "Sırbistan'da Türk takımlarına karşı bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Sadece yarıda kalan maçın stadı ile bizim oynayacağımız stat aynı stat. Tek benzerlik bu" dedi.

Sayfa Yükleniyor...