Kartal'ı sıkıntı bastı!

Derbi öncesi Fenerbahçe'deki en büyük sıkıntı yabancı kontenjanı. Sakatlıkları düzelen Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel takımla çalışmalara başladı, ancak oynayıp oymayacakları henüz belli değil. Bekir İrtegün'ün de cezalı olması, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın seçeneklerini azaltıyor.

NTV Spor 15.10.2014 - 16:53
Kartal'ı sıkıntı bastı!
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray derbisi öncesi kadro kurmakta zorlanıyor.
  
İsmail Kartal, cezalı Bekir'in yokluğunda savunmayı Bruno Alves ve Kadlec'ten oluşturmayı planlıyor. Bu durumda deneyimli teknik adam, takımda sürekli oynattığı bir yabancısından vazgeçmek zorunda kalacak.
 
İsmail Kartal'ı esas düşündüren konuysa orta saha rotasyonu. Yabancı kontenjanı nedeniyle zorlanan Kartal, Hasan Ali Kaldırım'ı sol bekte, Caner Erkin'i ise hücüm hattında oynatabilir. Üç yabancılı hücum hattını bozacak bu hamlede, sakatlığı süren Musa Sow'a kulübe yolu gözükecek.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal'ın üstünde durduğu bir başka isim Alper Potuk. Kartal, orta sahayı takımla çalışmalara başlayan Emre Belözoğlu, Alper ve Mehmet Topal'dan oluşturup,  Diego ve Meireles'i yedeğe çekebilir.  İsmail Kartal'ın bu alternatiflerden hangisini seçeceği taktik antrenmanlardaki denemelerin ardından netlik kazanacak.
 
Derbide sarı lacivertli takımın kalesini ise büyük ihtimalle Volkan Demirel koruyacak. Belindeki ağrıları azalan milli kaleci, antrenmanların tamamında yer almaya başladı.

Sayfa Yükleniyor...