"G.Saray 2016'da Avrupa kupalarına alınmayacak"

Galatasaray'ın ekim ayı divan toplantısı yapıldı. İki başkan adayı Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'ın konuşmalarından sonra söz alan divan üyelerinden Mehmet Helvacı, Galatasaray 2016'da Avrupa Kupaları’na alınmayacağını iddia etti. Sarı kırmızılı ekibin duayen isimlerinden Hayrettin Kozak da Başkan Ünal Aysal'ı sert dille eleştirdi.

NTV Spor 15.10.2014 - 22:43
"G.Saray 2016'da Avrupa kupalarına alınmayacak"

Galatasaray'da  başkan adayları Alp Yalman ile Duygun Yarsuat divan toplantısında üyelerin karşısına çıktı. 

İki başkan adayının konuşmalarının ardından kürsüye divan üyeleri geldi.

Eski yöneticilerden Mehmet Helvacı, Galatasaray'ın 2016 yılında Avrupa'ya gidemeyeceğini ileri sürdü. Helvacı, "Ne yapılırsa yapılsın bu mali tablo ile Galatasaray 2016 sezonunda Avrupa Kupaları'na katılamayacak. Herkesin hesabını kitabını buna göre yapması gerek. Girin hesapları inceleyin maalesef durum kötü" ifadelerini kullandı.

KOZAK: TARİHİMİZDE BÖYLE BAŞKANLIK TAVRI YOK
Divan kurulunun duayen isimlerinden Hayrettin Kozak da Başkan Ünal Aysal'ı eleştirdi. Kozak,"Galatasaray tarihinde böyle başkanlık tavrı yok. Mali kongreyi beklemeden, hesap vermeden kolayca bıraktı. Ve hesap şimdi iki başkan adayına kaldı" dedi.

Toplantıda söz alan çok sayıda üye , Başkan Ünal Aysal'ın olağanüstü genel kurula gidiş şekline tepki gösterdi.
     
25 Ekim'deki seçimle ilgili bilgi veren  Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, genel kurulda 6 bin 857 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğunu duyurdu.
     

Sayfa Yükleniyor...