Derbide oynama ihtimali yüzde 50!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında TT Arena'da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray, Burak Yılmaz'dan gelecek olumlu haberi bekliyor. Yıldız futbolcunun derbide oynama ihtimali yüzde 50 olarak ifade edildi.

NTV Spor 16.10.2014 - 23:50
Derbide oynama ihtimali yüzde 50!

Sakatlandığı günden beri tedavisini aksatmadan sürdüren ve egzersizlerini sıkı bir şekilde çalışarak yapan Burak Yılmaz derbide mutlaka forma giymek istiyor. Prandelli ile görüşen başarılı oyuncu, bu maçın takım için ne kadar önemli olduğunu bildiğini ve kritik karşılaşmada sahada olmak istediğini iletti. Prandelli de Burak'a kendisini hazır hissettiği takdirde kadroya alabileceğini söyledi.
 
Galatasaray sağlık heyeti, Burak Yılmaz'ın tedavisinde kısa sürede büyük yol aldı. Burak'ın bileğindeki kısmi yırtık ve kemik ödemine özel bir tedavi yöntemi uygulandı. Bu sayede derbiye yetişme ihtimali ortaya çıkan yıldız oyuncunun durumu maç günü belli olacak. Burak'a derbi için özel bandaj hazırlandı. Aynı zamanda milli futbolcuya kadroya girmesi halinde yapılacak özel iğne ile ağrılarının azaltılması amaçlanıyor.
 
Bireysel olarak antrenman yapan Burak, şut çekerken ağrıları olduğunu belirtti. Koşularda ve testlerde Burak'ı engelleyecek çok büyük bir soruna rastlanmadı ancak milli futbolcu özellikle şut çekerken ağrıları artıyor.
 
Sarı kırmızılılar Fenerbahçe derbisi için saat 17.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanıp kampa girecek. 18.00'de ise Prandelli'nin taktik antrenmanı gerçekleştirilecek. İtalyan teknik adam, antrenman öncesi oyuncuları ile video toplantısı yapıp derbiye yönelik bazı pozisyonlar izlettirecek.
 
Burak Yılmaz ise öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek tedavisine ve hazırlıklarına devam edecek. Yıldız futbolcu, Prandelli'nin takıma verdiği 3 günlük izin esnasında da her gün Florya'ya gelerek tedavisini aksatmadan sürdürmüştü.

Sayfa Yükleniyor...