"Şampiyon olacağımızı biliyorum"

Olcay Şahan şampiyon olacaklarından emin... Beşiktaşlı futbolcu "Şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum, olacağımızı biliyorum. O kadar iddialıyım" açıklamasını yaptı.

NTV Spor 17.10.2014 - 22:53
"Şampiyon olacağımızı biliyorum"

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Olcay Şahan, şampiyonluk için çok iddialı konuştu. Lig Tv'ye açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı futbolcu "Şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum, olacağımızı biliyorum. O kadar iddialıyım" dedi.

Kariyeri hakkında çok fazla düşünmediğini anlatan Olcay, "Tek hedefim var, o da şampiyonluk. Geleceği çok düşünmüyorum çünkü bu sezon şampiyon olmamız, Beşiktaş için çok önemli. Bu sezon şampiyon olursak yeni stadımız Vodafone Arena'da arka arkaya şampiyon olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

AVRUPADA HEDEF
Siyah-beyazlı futbolcu, Avrupa'da bu sezon başarıya ulaşabileceklerini de kaydetti. Olcay, "UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olabileceğimize inanıyorum. Arsenal ve Tottenham'a karşı nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle devam edersek, UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar çıkabileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımda kadro kalitesinin arttığına değinen Olcay, "Takım kalitesi ve oyuncu kalitesi daha fazla. Şu anda şampiyon olacak bir kadro var" değerlendirmesini yaptı.

“ŞAMPİYONLUK KONUŞULUYOR AMA...”
Milli oyuncu, her maçı ayrı ayrı düşündüklerini belirterek, "Takımda şampiyonluk konuşuluyor ama biz maç maç düşünüyoruz. Şu anda çok zorlu bir Sivasspor maçımız var. İç saha maçı olmasına rağmen deplasmanda oynayacağız. Belki bizim için daha pozitif olabilir" dedi. Olcay, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın negatif enerji verdiğini de dile getirdi.

“G.SARAY'DAN TEKLİF ALDIM”
Milli futbolcu, 2012-2013 sezonundan önce Galatasaray ve Beşiktaş'tan transfer teklifi geldiğini ancak siyah-beyazlı takımı seçtiğini söyledi.

Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki performansını da değerlendiren Olcay, bazı şanssızlıklar yaşandığını ama gruptan çıkma şanslarının devam ettiğini dile getirdi.

 

Sayfa Yükleniyor...