Aguero dörtledi City fark attı

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, ilk dördü kovalayan Tottenham Hotspur'u, Sergio Aguero'nun tüm golleri atarak yıldızlaştığı maçta 4-1 yendi.

NTV Spor 18.10.2014 - 16:57
Aguero dörtledi City fark attı

Sergio Aguero 13. dakikada perdeyi açarken; şık bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. İki dakika sonra Cristian Eriksen konuk ekip adına skoru eşitledi. 20'inci dakikada Lampard'ın kazanılmasından kazanılan penaltı vuruşunu Aguero gole çevirdi ve City 2-1 öne geçti. İlk yarının son dakikalarında Younes Kaboul'un neden olduğu penaltıyı Aguero önce Hugo Lloris'e nişanladı, ardından dönen topu üstten auta göndererek hat-trick şansını yitirdi. İlk yarı 2-1 Manchester City'nin üstünlüğüyle sona erdi.

62. dakikada bu kez penaltıdan yararlanamayan konuk Tottenham oldu. Roberto Soldado'nun kullandığı penaltı atışında iyi yer tutan Hart, gole izin vermedi.

67. dakikada bir başka penaltıya neden olan Fazio, kırmızı kartla da oyun dışı kaldı. Bir dakika penaltı atışı daha kullanan Aguerro, skoru 3-1 yaptı ve hat-trick'ini tamamladı.

75'te Sergio Aguero bir kez daha sahneye çıktı. Arjantinli, şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru belirledi: Manchester City 4 - Tottenham Hotspur 1.

Bu galibiyetle son şampiyon Manchester City, 8. maç sonunda puanını 18'e çıkardı ve zirve takibini sürdürdü. Tottenham Hotspur ise 11 puanda kaldı.

Sayfa Yükleniyor...