"Fenerbahçe'nin bileti kesmesi gerekiyor"

Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Alves’in kırmızı kart görerek takımına büyük bir saygısızlık yaptığının altını çizen Dilmen, Fenerbahçe’nin duygusal olmayı bir kenara bırakarak bileti kesmesi gerektiğini söyledi.

NTV Spor 18.10.2014 - 21:30
"Fenerbahçe'nin bileti kesmesi gerekiyor"

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği derbiyi Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında değerlendirdi. 

Maça damga vuran isimlerin kırmızı kart gören Alves ile Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri kaydeden Sneijder'in olduğunu belirten Dilmen, Alves'in kulübüne çok büyük bir saygısızlık yaptığını söyledi. Dilmen, Fenerbahçe'nin duygusal olmayı bir kenara bırakarak bileti kesmesi gerektiğini de dile getirdi.

Alves'in derbide takımını sahada yalnız bırakarak en büyük saygısızlığı yaptığını belirten Dilmen, “Statta 35 bin Galatasaraylı'nın yapmayacağını bir Fenerbahçeli yaptı. Alves'in bir konsantrasyonu ve hırsı var. Bunu zaman zaman görebiliyoruz, ama böylesine kritik bir müsabakada oyunun kontrolü senin elinde giderken, böyle bir hareket yapmak kulübüne yaptığın en büyük saygısızlıktır. Bundan daha büyük bir saygısızlık olmaz. Geçtiğimiz haftalarda Bekir'i tartışmıştık, niyeti neydi diye... Burada Alves'in niyeti direkt adama basmak... Dolayısıyla Fenerbahçe kulübünün bazen bu kadar duygusal olma diyerek, biletini kesmesi gerekiyor. Hiç uğraşmayacaksın. Bir maçta kaybettiğin için söylemiyorum. Ama bu şekilde takımını yalnız bırakmak büyük bir saygısızlıktır” dedi.

Sayfa Yükleniyor...