Çılgın maçta Liverpool güldü!

Liverpool öldü öldü dirildi! Premier Lig’de son 7 dakikada toplam 4 golün atıldığı karşılaşmada Kırmızılar deplasmanda Queens Park Rangers’ı 3-2 mağlup etti. Ev sahibi takımda Richard Dunne ve Steven Caulker topu kendi ağlarına gönderdi.

NTV Spor 19.10.2014 - 17:50
Çılgın maçta Liverpool güldü!

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında Queens Park Rangers evi Loftus Road'da Liverpool'u ağırladı.

Son dakikaları nefes kesen maçı Liverpool 3-2 kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı. 87. dakikanın ardından tam 4 golün atıldığı karşılaşmada Queen Park Rangers forması giyen Richard Dunne ve Steven Caulker topu kendi ağlarına gönderdi.

Liverpool karşısında kendi kalesine gol atan Richard Dunne, Premier Lig'de kendi kalesine 10 gol atan ilk futbolcu oldu. Rakip ağlara da şimdiye kadar 10 gol atabilen Dunne, ilginç bir istatistiğin sahibi oldu. Liverpool bu galibiyetle puanını 13'e çıkartırken, üst üste üçüncü yenilgisini alan Queens Park Rangers ise 4 puanda kaldı.

Karşılaşmanın ilk devresinde iki takımda yakaladığı pozisyonları gole çeviremezken, ilk devre 0-0 eşitlikle sona erdi. Liverpool'da Balotelli çok net bir fırsatı değerlendiremeyerek dikkat çekti.

İkinci devreye Liverpool daha hızlı başladı. Maçın 67. dakikasında Richard Dunne topu kendi ağlarına gönderdi ve Kırmızılar deplasmanda 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 87. dakikasında sahneye ev sahibi takımdan Vargas çıktı. Şilili futbolcu kaydettiği  golle skora 1-1 eşitlik  getirdi.

Bu golden sadece 3 dakika sonra Liverpool birkez daha öne geçti. 90. dakikada kaleci McCarthy'i mağlup eden Coutinho Kırmızılar'ı 2-1 öne geçti. Ancak son dakikaları nefes kesen maçta sahneye birkez daha Vargas çıktı ve şık golüyle skoru 2-2'ye getirdi. Skora yeniden denge gelmesinin ardından ise Balotteli çok net bir fırsatı daha değerlendiremedi.

Maçın 90 artı 4. dakikasında Queen Park Rangers'ın kullandığı serbest vuruşta Liverpool savunması topu uzaklaştırdı ve Kırmızılar'ın atağı başladı. Savunmada eksik adamla yakalanan Rangers'ta Caulker topu uzaklaştırmak isterken kendi ağlarına gönderdi ve bu golle Liverpool maçı 3-2 kazandı.         

Sayfa Yükleniyor...