F.Bahçe'de stoper krizi!

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesinde yeni bir stoper krizi doğdu. Cezalı Bekir İrtegün'den sonra Galatasaray maçında kırmızı kart gören Bruno Alves de Ankara temsilcisine karşı oynayamayacak.

NTV Spor 19.10.2014 - 22:18
F.Bahçe'de stoper krizi!

Ligde haftayı Galatasaray mağlubiyetiye kapatan Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesinde stoper krizi yaşanıyor. Bekir İrtegün'ün 2 maçlık cezası Gençlerbirliği karşılaşmasını da kapsarken, Bruno Alves'in derbide gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşmesi teknik heyette sıkıntı yarattı.

Bir başka savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ın da sakatlığı sürüyor.

Kadlec ile birlikte bu bölgede forma giyebilecek oyuncular arasında iki isim öne çıkıyor. Mehmet Topal ve Serdar Kesimal. Mehmet Topal, milli takımda Fatih Terim tarafından stoper bölgesinde oynatılmış ancak bu tercih kamuoyunda eleştirilerin hedefi olmuştu.

Bir diğer alternatif  Serdar Kesimal ise uzun süredir forma giymiyor. Fenerbahçe'de 4.sezonunu yaşayan Kesimal ilk iki sezonunda 15'er resmi maçta forma giydi. Geçtiğimiz sezon yalnızca 1 maçta görevlendirilen Serdar Kesimal, bu sezon başındaki Sheffield United ve Olympiakos maçlarında süre aldı. Tecrübeli stoper 6 kez de milli oldu.

Mehmet Topal ve Serdar Kesimal'dan sonra forma bekleyen bir diğer isimse genç oyuncu Hakan Çinemre.

 

Sayfa Yükleniyor...