Florya Dürüst'e emanet!

Galatasaray başkan adayı Duygun Yarsuvat, Galatasaraylı Eski Sporcular Derneği ile biraraya geldi. Yarsuvat, listesinde olmayan Ali Dürüst'ün Florya'da görev alacağını açıkladı.

NTV Spor 20.10.2014 - 21:04
Florya Dürüst'e emanet!

Galatasaray'ın başkan adaylarından Duygun Yarsuvat, listesindeki isimleri tanıttı ve daha önce ekibinde olduğunu açıklamadığı Ali Dürüst'ün de yönetiminde görev alacağını söyledi.

Yarsuvat, Dürüst'ün Albayrak ile birlikte Futbol Şubesi'ndan sorumlu olacağını söylerken, "Florya'yı ayakta tutan ve bu konuda engin tecrübeye sahip olan Ali Dürüst kardeşimiz, Abdürrahim Albayrak ile birlikte Florya'da olacak" dedi.

"ONUN ADAMI BUNUN ADAMI..."
"Galatasaray'da tek adaylı seçim olmaz" diyen Yarsuvat, "Bütün Galatasaraylıların seçime katılımıyla seçimdir. Diğeri bir emrin yerine getirilmesidir. Biz Galatasaray'da kardeşliği canlandırmak için geliyoruz. Onun adamı bunun adamı gibi etiketlere gerek yoktur. Herkes Galatasaray sevgisi ile çalışır. Futbolda olduğu gibi diğer spor branşlarında da komiteler kurmak üzere spor aleminde faydalanmak istiyoruz. Acil olarak yapılması gereken mali ve idari konular var. Reform değil" diye konuştu.

"SLOGANIMIZ G.SARAY İÇİN BİRLİKTE OLMALIYIZ"
Bazen geriye dönük işlerin de yapılması gerektiğini söyleyen Duygun Yarsuvat, "Başarıyı yakalayabilmek, gelirleri yükseltmek mümkündür. Kulübümüzün kaynağı spordaki başarısıdır. Sporcularımızın geçmişte olduğu gibi gelecek ve şimdi de başarılı olmaları halinde gerekli kaynakları bulabiliriz. Alt yapıdan sporcu yetiştirmek zorundayız. Bu devam için ön görülmüştür. İşte Galatasaraylı sporcularımız sizlerden bu konuda yardım isteyeceğiz. Görüşlerinizi duymak isteyeceğiz. Bizi yalnız bırakmayacağınızı çok sevdiğiniz kulübünüze yardım edeceğinizi biliyorum. Bir kişi, bir yönetim olarak yönetilmeye layık değildir. Herkesin biraraya gelerek çalışır. 100. yıl kuruluş yıldönümü 2015'te başlıyor. Kulüp olarak başarılı olmak zorunda olduğumuz bir yıldır. Amacımız 4. yıldızı takmaktır. Sloganımız Galatasaray için birlikte olmalıyız. Hepinizi birlik beraberlik duygularıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

EBRU KÖKSAL AYAKYA ALKIŞLANDI
Galatasaray'ın iki bayan yönetici adayından Ebru Köksal kendisini tanıtırken, "Ben de sizler gibi Galatasaray forması giyip başarılar kazanan biriyim. Eşim ve çocuklarım dalga geçiyor ama masterlarda birinciliğim var. Eşim bana (Yarışacak kimse kalmayınca birinci olursun) dedi" şeklinde konuşunca bütün salon alkışladı.

ALBAYRAK: KELLESİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU
Yarsuvat'ın lisyesinde yer alan bir diğer isim olan Abdurrahim Albayrak ise, "Herşeyden önce hocama başkanıma teşekkür ediyorum. Böyle bir zamanda elini değil kellesini taşın altına koydu. Ali Dürüst'e de bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Başarı böyle geliyor bakın birlik olun beraber olun. Biz kamplarda beraber olduk iki kez şampiyon olduk" diyerek kendisin tanıttı.

 

Sayfa Yükleniyor...