Van Gaal'in şampiyonluk rüyası

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal: "Böyle konuşmam küstahlık olarak görülebilir, ancak şampiyonluk hala bir olasılık. Bunu birçok kez başardım" dedi.

NTV Spor 21.10.2014 - 11:13
Van Gaal'in şampiyonluk rüyası

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın teknik direktörü Louis van Gaal, lider Chelsea ile aralarındaki 10 puana rağmen şampiyon olabileceklerini öne sürdü.
     
Basın toplantısında konuşan Hollandalı teknik adam, Manchester United'ın ligde West Bromwich Albion ile 2-2 berabere kalmasına ve üst sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkının açılmasına rağmen takımından umutlu olduğunu ifade etti.
     
Şampiyonluk şanslarının devam ettiğini belirten Van Gaal, "Böyle konuşmam küstahlık olarak görülebilir, ancak şampiyonluk hala bir olasılık. Bunu birçok kez başardım" dedi.

Van Gaal, gelecek hafta lider Chelsea ile yapacakları lig mücadelesi ile puan kaybettikleri West Bromwich Albion karşılaşmasının ayrı kulvarlarda görülmesi gerektiğini ifade ederek, "Artık Chelsea ile oynayacağız. West Bromwich Albion'a çok saygı duysam da Chelsea ile kıyaslanamayacak bir takım" değerlendirmesinde bulundu.
     
Premier Lig'de üst seviyede futbol oynayan iki takım bulunduğunu savunan Hollandalı teknik adam, "Chelsea ve Manchester City farklı seviyelerde. Onları yenmeye çalışacağız. Bu maçlarda ofansif bir futbol oynanacağını ve hücumcuların, savunmaya yardımının belirleyeceği rol üstleneceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Kırmızı Şeytanlar", ligde 8 maçın ardından 12 puanla 6. sırada bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...