Alves'e 'Yıldırım' öfke!

Başkan Aziz Yıldırım'ın, Galatasaray maçında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Bruno Alves'e tepki gösterdiği ortaya çıktı.

NTV Spor 21.10.2014 - 11:49
Alves'e 'Yıldırım' öfke!

Morali bozuk olduğu için dünkü antrenmanı hocasının izniyle pas geçen Portekizli, bu sabahki çalışmaya ise katıldı ve takıma döndü.

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartın ardından eleştiri oklarının hedefi olan Bruno Alves, dünkü antrenman öncesinde Başkan Aziz Yıldırım tarafından görüşmeye çağırıldı. Yıldırım burada sert bir tonda oyuncuya tepki gösterdi. Derbinin kaybedilmesindeki nedenlerin başına bu kırmızı kartı koyan Başkan Yıldırım, oyuncusuna bu hareketinin kabul edilemez olduğunu anlattı.

Görüşmeden sonra tesislere giden Alves'in moraliyse çok bozuktu. Bunu gören teknik direktör İsmail Kartal oyuncusuyla ayrı bir görüşme yaptı. Kartal, oyuncusuna izin vererek, bir sonraki çalışmaya kadar moralini toplamasını istedi. Bu izin üzerine Portekizli oyuncu tesislerden ayrılarak ailesinin yanına gitti.

Camiada gördüğü tepkiyle birlikte Portekizli oyuncuya bugün yapılacak olağan yönetim kurulu toplantısından da önemli bir para cezası çıkması bekleniyor.

İsmail Kartal'ın verdiği izinle dünkü antrenmandan ayrılan Bruno Alves, bugünkü antrenmana ise katıldı.

Sayfa Yükleniyor...