Bu kez başarmak istiyor!

Liverpool - Real Madrid maçında gözler Cristiano Ronaldo'nun üzerinde olacak. Bugüne dek Anfield Road'da golü bulunmayan Ronaldo'nun, nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

NTV Spor 21.10.2014 - 15:01
Bu kez başarmak istiyor!

Cristiano Ronaldo, Manchester United formasıyla bugüne dek 5 kez Anfield Road'da mücadele etti. Yıldız oyuncu, bu 5 maçta da gol atmayı başaramadı. Ronaldo, bu kez Real Madrid formasıyla Anfield Road'a geri dönüyor. Liverpool taraftarının Ronaldo'yu sevmediği bilinen bir gerçek. Bu yüzden Liverpoollular'ın, Portekizli oyuncuyu protesto etmesi bekleniyor. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, maç öncesi Liverpoollular'a; "Kendi iyiliğiniz için Ronaldo'yu ıslıklamayın" diye seslendi. Ronaldo'nun her maça üstün bir motivasyon ile çıktığını hatırlatan Ancelotti; "Islıklanması, Cristiano'yu daha fazla motive etmekten başka bir işe yaramayacaktır. Ronaldo'yu protesto etmeleri, Liverpool taraftarına hiçbir şey kazandırmaz" dedi.

Bu sezona çok iyi giren Cristiano Ronaldo'nun, La Liga'nın ilk 8 haftasında toplam 15 golü bulunuyor. Ronaldo, bu sezonki ilk 2 Şampiyonlar Ligi maçında da 2 kez fileleri havalandırdı.

Sayfa Yükleniyor...