"Bizi Galatasaray yenmedi"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile basın karşısına çıkarken, Galatasaray maçıyla ilgili ilginç ifadeler kullandı.

NTV Spor 22.10.2014 - 12:55
"Bizi Galatasaray yenmedi"

Aziz Yıldırım'dan salvolar!
 
Sözlerine "Geçen sene de maç kaybettik" diye başlayan Aziz Yıldırım, "Şu anda sezon başı. Galatasaray ve Trabzonspor maçı deplasmandı. Derbide de bizi Galatasaray yenmedi. Kendimiz mağlup olduk. Yediğimiz golün karşılığını vermek için açıldık ve
ikinci gol geldi" dedi.

"BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ SAMİMİ DEĞİL"

Maçtaki kırmızı kartın haklı olduğunu söyleyen Yıldırım, "Konya maçında da kırmızı kart haklıydı. Ama ligde elle atılan goller oluyor. Hak edilmeyen pozisyonlar oluyor. Maçtan önce başkanların söylemleri var. Bana göre Galatasaray'a da ilk 7 dakikada 3 sarı kart gösterilmeliydi. Hakem vermedi. Hiçbirini göstermedi. Bizde oyuncu atılınca onun arkasına sığınıyorlar, demesinler diye bekliyoruz. Hakemlerin herkese eşit olması gerekiyor. Bekleyeceğiz. Bekir'in kartı da doğru. Konya maçında Kuyt'a yapılan hareket de kırmızı karttı. Ama gösterilmedi. Futbol kuralları içerisinde yanlış hareketler. Biz cezalandırıldık, ama karşı taraf da cezalandırılsın" ifadelerini kullandı.

Emenike'nin pozisyonunun penaltı olduğunu söyleyen Yıldırım; "Ayağını kaçırsaydı olmazdı. Ama o hareketi vermeliydi" dedi.
 
"BARONLAR BIRAKSIN"
 
Yönetime yönelik protestolara da değinen Yıldırım, "Protesto edenlerin sayısı 300, 400 kişi. Toplanıyorlar maça geliyorlar. Gerekirse sert tepki yaparım. Ama eğleniyorlarsa, amatör maçta söylesinler rahatsız etmez. Basketbol maçında sevgilerini göstersinler ama stada gelip futbolcuyu etkilemesinler" diye konuştu.

ALVES'İN CEZASI
Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Alves'le konuştuğunu da vurgulayan Fenerbahçe Başkanı, "Alves'e 50 bin Euro para ceza vermedik. Onun menajeri bu haberleri size veriyor. Rakamı da orada telaffuz ettik. Ama hukukçular 30 bin Euro verebilirsin dediler. Ona 30 bin Euro, Bekir'e de 20 bin Euro ceza verdik. Talimatlar gereği onlara bu cezaları verdik" ifadelerini kullandı. 

"Takımdan bu seneden değil, geçen seneden memnun değilim" ifadelerini kullanan Yıldırım, "Geçen sezon Sivas'a ve Eskişehir'e gittik mağlup olduk. Karabük'ten de 5 yedik. Sizlerde bir algı var. Bir hafta iyiyse takım iyi. Genele bakmak lazım. Bizim oynadığımız takımların neticeleriyle, diğer takımların da maçlarına bakalım. Biz kötü oynadığımızda onlar da kötüydü. Ama iyi sonuçlar almadık" dedi.

Takıma 'Gol atın' dediğini dile getiren Aziz Yıldırım şöyle devam etti, "Ben diyorum ki gol atın. Baskette de üçlük sayı atın. Bunu yaptığınızda kazanıyorsunuz. Türkiye'de herkes sonuca bakıyor. Ersun Yanal'ı niçin gönderdik. Siz de dürüst yazın. Takım 2. yarı düştü. İkinci yarı idman yapmadı. Son 4-5 haftaya böyle geldik. Hafif ter idmanı yaptık. Sezonun bitimine 1-1.5 ay kala takım düştü. Sonra 3 ay tatil yaptık. İsmail Hoca geldi, takımı çalıştırıyor. Yine şampiyon olacağız. Rahat olun. Fenerbahçeliler de rahat olsun."

Sayfa Yükleniyor...