"Beşiktaş yöneticileri samimi değil"

Beşiktaş'a stat konusunda yaptıkları açıklamalar nedeniyle eleştiriler yönelten Aziz Yıldırım, siyah-beyazlı yöneticilerin samimi olmadıklarını söyledi.

NTV Spor 22.10.2014 - 13:03
"Beşiktaş yöneticileri samimi değil"

Beşiktaş'ın kendilerine yönelik stat eleştirilerine katılmayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Biz de stadımızı yaptık. Stadın dört bir yanını yıktık, yenisini yaptık. Şampiyonlar Ligi maçı bile oynadık. Glasgow Rangers'ı 2-1 yendiğimiz maçta Maraton Tribünü yıkıktı. Fenerbahçe bayrakları asılıydı. Sonra Leverkusen, Lyon maçları oynadık ama sıfır puan aldık ve elendik. Ama kimseye sitem etmedik. Beşiktaş İkinci Başkanı 'Samimi değiller' diye açıklama yapıyor. Planın yok, programın yok. Sonra başkalarına sitem ediyorsun. Türkiye'de stadını kendi parasıyla yapan tek kulüp Fenerbahçe'dir. Şimdi Beşiktaş, stadını yapıyor. Biz devletten para almadık. 20-30 milyon dolar civarında banka kredisi aldık. Bilet sattık, kombine sattık. Biz kimseye en ufak bir söz söylemedik. Beşiktaş İkinci Başkanı devamlı 'Koskoca İstanbul'da bir stat bulamadık' diyor. Hapisten çıkınca Başkan ile konuştuk. 'Galatasaray, stadını veriyor' dediler. 'Gidin konuşun, anlaşmazsanız gelin konuşalım' dedik.

Bu sezon bir yerlerden duymuşlar gelip bizimle stadınızı verin diye konuştuk. Ama veremeyeceğimizi söyledik. Başta planlamanızı yapın. Başta bana sormadın ki. 'Olimpiyat'ta oynayacağım' dedin. Olimpiyat'ın şartlarını da bilmeniz gerekir" ifadelerini kullandı. 

"ABDULLAH (KİĞILI) BEY'E KIRGINIM"
Kısa bir süre önce Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'ndan istifa eden Abdullah Kiğılı ile ilgili gelen bir soruya Aziz Yıldırım, "Abdullah Bey'le tartışma yapmadım. Abdullah Bey'in müdürünü görevini yapmadığı için görevden aldım. Biz 24 saat çalışıyoruz. Benim 1 liraya tek başıma imza atma yetkim yok. O kişiye 100 milyar liraya kadar imza atma yetkisi vermiş Abdullah Bey. Benim kırgınlığım var. O ayrı bir konu, aramızda konuşuruz. Benim dostluğumda, arkadaşlarımı yanımda çalışan biri için kırmak yoktur. Benim kitabımda yazmıyor öyle bir şey"  şeklinde cevapladı.
     
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından "Fenerbahçe sözümüzü dinledi" açıklamasının bir basın mensubu tarafından sorulması üzerine sarı-lacivertli kulübün başkanı Yıldırım, "Söz dinleme yok. Biz, elimizden geldiğince fazla masraf yapmamaya, bankalardan kredi almamaya başladık. Bunu transferde de gösterdik. SPK da bunu görüyor. Teşekkür ederiz" dedi.

"DEVRE ARASI HOCA GÖNDERMEM"
Aziz Yıldırım sözlerinin sonunda yine basın mensuplarına seslenirken, "Oyuncularımla ve teknik direktörle ilgili yalan haber yazmayın. Ben arada hiçbir zaman da antrenör göndermedim. Oyuncularımıza ve İsmail hocaya destek çıkın. Sizlerle beraber yaşıyor. Gidecek-gelecek yok. Devre arası hoca göndermem. Ama kendisi giderse bilemem. Aykut Hoca kaç defa geldi bir araştırın. Destek var yalan yok" diyerek sözlerini bitirdi.

 

Sayfa Yükleniyor...