Balotelli Rodgers'ı çıldırttı!

Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, oyuncusu Mario Balotelli’yi eleştirdi. Yıldız futbolcunun maç bitmeden Real Madridli Pepe ile forma değiştirmesi Rodgers’ı fena halde kızdırdı.

NTV Spor 23.10.2014 - 14:26
Balotelli Rodgers'ı çıldırttı!

Liverpool'da eleştirilerin odağındaki isim Mario Balotelli... Sezon başında 16 milyon sterlin karşılığında Milan'dan transfer edilen İtalyan oyuncu, Liverpool formasıyla bu sezon sadece Ludogorets ağlarını havalandırabildi.

Performansı beklentilerin altında kalan yıldız futbolcunun Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçının devre arasında Pepe ile formasını değiştirmesi bardağı taşıran son damla oldu. Kameralara da yansıyan bu görüntünün ardından Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, Balotelli'yi eleştirdi.

Oyuncuların devre arasında forma değişimi yapmasından hoşlanmadığını belirten Rodgers, "Bu geleneği diğer liglerde de görüyoruz. Ancak burada yapılmasını istemiyorum. Forma değişimi yapılacaksa da; bu devre arasında değil maç sonunda yapılmalı" ifadelerini kullandı.

Balotelli'ye İngiliz basınından da ağır eleştiriler var. Daily Telegraph yazarı Paul Hayward, İtalyan oyuncu için, "Balotelli kendi özel evrenini yaratmış... Takımdan tamamen kopuk ve en küçük bir hırs belirtisi göstermeden bu özel evrende oynuyor" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...