'Arda yönetiyor, Atletico atıyor'

Atletico Madrid, Malmö'yü 5-0 yenerken Arda Turan'ın performansı büyük beğeni topladı. İspanyol basınında Arda'dan övgüyle bahsedildi.

NTV Spor 23.10.2014 - 15:33
'Arda yönetiyor, Atletico atıyor'

Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Malmö'yü 5-0 mağlup ettiği maçta 68 dakika oynayan Arda Turan, mücadelede ortaya koyduğu performansla İspanyol basınında geniş yer buldu.

Koke'nin kaydettiği ilk golün asistini yapan Arda için Marca gazetesi, "Uzun yıllar akıllarda kalacak bir gol pası verdi. Topu kontrol edip, yumuşatıp, diğerlerinin sadece bacak, kendisinin ise boşluğu gördüğü yerden, iki defans oyuncusunun arasından mükemmel bir şekilde pası gönderdi" ifadelerini kullandı.

"Arda yönetiyor, Atletico atıyor" başlığını kullanan As gazetesi de "Atletico'nun zaferinin rehberi Arda oldu. Şık bir asist yaptı ama ne yapacağı tahmin edilemeyen artistler böyle olur" ifadelerini kullandı.

La Vanguardia ise "Malmö karşısında alınan farklı galibiyette Arda'nın çok büyük payı var. Dahiliği sayesinde Atletico'nun zorlandığı anda golü getirdi. Çünkü maç onun kontrol ettiği toplar ve yarattığı sayısız fırsatlarla devam ediyordu. On beş gün önce Juventus'a attığı golle 3 puanı getiren Türk futbolcu, verdiği mükemmel pasla yine aynısını yaptı" değerlendirmesinde bulundu.

El Pais gazetesi ise Atletico Madrid-Malmö maç haberinde, "Arda sanki zamanı durdurdu ve yılan gibi sızan bir pas vererek Atletico'nun gol sorununu çözdü" ifadelerine yer verdi.

Sayfa Yükleniyor...