Barça'dan videolu mesaj!

Katalan Kulübü, bu haftasonu oynanacak El-Clasico öncesi resmi sitesinde ilginç bir videoya yer verdi. Videoda ilk kez Barcelona forması giyecek Suarez'in El-Clasico'da gol atabileceği mesajı veriliyor.

NTV Spor 23.10.2014 - 15:50
Barça'dan videolu mesaj!

Luis Suarez, 4 aylık ısırık cezasının ardından yeniden sahalara dönüyor. Yıldız oyuncunun cezası El-Clasico'dan 1 gün önce son bulacak. Aldığı ağır cezaya karşın 94 milyon euro karşılığında Liverpool'dan ayrılarak Barcelona'ya transfer olan Suarez'in dev maçta forma giyip giymeyeceği merakla bekleniyor. Katalan Kulübü ise taraftarını şimdiden Suarez'e ağırlıyor. Kulübün resmi internet sitesinde Suarez'in dönüş haberi bir video ile süslendi.

Haberde, ilk kez resmi bir maçta Barcelona formasını giyme olasılığı bulunan Suarez'in Real Madrid'e gol atabileceği mesajı da verildi. Zira Katalan Kulübü, 27 yaşındaki oyuncunun Liverpool formasını ilk kez giydikten 11 dakika Ajax ile çıktığı maçta 42 dakika ve Avrupa kariyerine başladığı Groningen'deki ilk maçında 36 dakika sonra gol attığını hatırlattı.

Sayfa Yükleniyor...