Kartal'a derbi müjdesi!

Mustafa Pektemek'in Fenerbahçe derbisinde oynayabileceği, Gökhan Töre'nin durumunun ise kontrollerden sonra netleşeceği açıklandı.

NTV Spor 25.10.2014 - 16:05
Kartal'a derbi müjdesi!

Siyah-beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan ile oynadığı karşılaşmada sağ kasık bölgesinden sakatlanan Gökhan'ın tedavisine devam ediliyor.

Genç oyuncunun 7. haftada oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında forma giyip giyemeyeceği henüz netleşmedi. Kafile ile birlikte Kayseri'ye gidecek olan Gökhan'ın maç günü yapılacak kontrollerinin ardıdan durumu kesinlik kazanacak. Genç oyuncunun tedavisinin sürmesi halinde Kerim Frei maça ilk 11'de başlayacak.

PEKTEMEK'TEN İYİ HABER GELDİ
Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek'ten ise iyi haber geldi. Sakatlığı nedeniyle 3 haftadır takımdakı yerini alamayan Mustafa takımla çalışmalara başladı. Son antrenmanın bir kısmında takım çalışmasına katılan golcü futbolcu, Kayseri Erciyerspor'a karşı forma giyemeyecek ama bir sonraki hafta oynananak Fenerbahçe derbisinde takımdakı yerini alabilecek. Sakatlığı süren Jose Sosa'nın da derbide sahada olması tahmin ediliyor.

Sayfa Yükleniyor...