"I love you Hasan Şaş"

Yeniden Galatasaray'a yönetici olan Abdurrahim Albayrak'tan, Ünal Aysal yönetimine veryansın! Kongre sonrası NTV Spor'a konuşan Albayrak, geçen sene şampiyonluğun kaçmasından Aysal'ı sorumlu tuttu! Albayrak'ın "I love you Hasan Şaş" sözleri ise izleyenleri güldürdü...

NTV Spor 25.10.2014 - 22:48
"I love you Hasan Şaş"

Galatasaray'da Duygun Yarsuvat'ın listesinden yönetime seçilen Abdurrahim Albayrak, kongre sonrası NTV Spor'a konuştu.
 
Albayrak, 4. yıldızla ilgili soruya çarpıcı bir yanıt vererek, "Ben asıl geçen sene kaçan şampiyonluğa yanıyorum. Şampiyon olmamamız için sebep yoktu. Ali Dürüstlü, Hasan Şaşlı, Fatih Terimli, Ali Gürsoylu çok iyi bir kadro vardı. Ne hikmetse geçen sene başkan seçime gitti. Ben hala onun ateşiyle yanıyorum" dedi.
 
90+'nın canlı yayını sırasında gerçekleşen bağlantı eğlenceli açıklamalara sahne oldu. 90+ yorumcusu Hasan Şaş'ın "Florya'yı iyi biliyor" yorumunun ardından yayına bağlanan Albayrak, "Hasan Şaş'ı çok seviyorum, I love you diyorum" sözleriyle izleyenleri güldürdü.
 
Eğlenceli sohbetin ardından kongreyi değerlendiren Albayrak, oy kullanan herkese teşekkür etti. Galatasaray'ın çok zor bir dönemden geçtiğini, böyle bir dönemde görevden kaçamayacağını belirten Albayrak, "Kaçsaydım sonra çıkıp televizyonlarda ben çok iyi Galatasaraylıyım diyemezdim" ifadelerini kullandı.
 
Abdurrahim Albayrak, NTV Spor muhabiri Evren Göz'ün; Sabri, Eboue, Engin Baytar gibi kadro dışı bırakılmış futbolcuların affedilip affedilmeyeceği yönündeki sorusu üzerine ise, "Muhakkak olacaktır; çünkü onlar çok değerli futbolcularımız. Hasan hocam da bana katılacaktır. Eboue, sağ bekte en önemli futbolcumuz. Sabri, en önemli futbolcumuz. İkisini de kazanmamız lazım" dedi.
 
Albayrak, Aysal yönetimine de göndermede bulunarak "Yönetici, futbolcuyu kazanırsa yöneticidir" diye konuştu.
 
Prandelli konusunda ne yapacakları yönündeki soruya "Önemli bir maçımız var, bunları konuşmak istemiyoruz. Hocamızla konuşacağız. Belki onun da sorunları var, konuşmadan karar vermek hocaya da haksızlık olur, bize de yakışmaz" diye cevap vererek net konuşmaktan kaçınan Albayrak, takımda sıkıntılar olduğunu bildiğini, gece gündüz çalışıp bunları çözeceğini belirtti.
 
Abdürrahim Albayrak, oy sayımı devam ederken futbolcuların kendisini arayıp idmana davet ettiğini de söyledi. "Birçok futbolcu mesaj gönderdi, aradı. Saat 5'te aradılar '6'daki idmana bekliyoruz' dediler. Ama şimdi olmaz, mevcut yönetime saygısızlık olur. En kısa zamanda bir araya geleceğiz" diyen Abdurrahim Albayrak, 4. yıldızla ilgili bir soruya ise çarpıcı bir yanıt verirken, "Ben asıl geçen sene kaçan şampiyonluğa yanıyorum. Şampiyon olmamamız için sebep yoktu. Ali Dürüstlü, Hasan Şaşlı, Fatih Terimli, Ali Gürsoylu çok iyi bir kadro vardı. Ne hikmetse geçen sene başkan seçime gitti. Ben hala onun ateşiyle yanıyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...