Amrabat vites yükseltti!

Transferin son günlerinde yeniden Malaga'ya kiralanan Nordin Amrabat, yavaş yavaş kendini buluyor. Galatasaray'ın Faslı oyuncusu, son iki haftada 2 gol kaydederken, 2 de asist yaptı.

NTV Spor 27.10.2014 - 11:50
Amrabat vites yükseltti!

Malaga, geçen hafta Cordoba'yı 2-1 yenerken; ikinci gol penaltıdan Nordin Amrabat'tan geldi. Bu hafta Malaga'nın sahasında Rayo Vallecano'yu 4-0 yendiği karşılaşmada maçın yıldızı Amrabat oldu. Faslı oyuncu, maçta bir gol atıp iki de asist yaptı. Amrabat, maçta yüzde 76 pas isabetiyle oynadı. Başarılı oyuncunun kaleye çektiği üç şutun 2'sinde isabet buldu.

Bu arada Malaga'nın ligdeki başarılı performansı devam ediyor. Mavi-beyazlılar üstüste 3. maçını kazanırken, puanını da 15'e çıkardı ve puan tabelasında da yedinciliğe yükseldi. 

BASINDAN AMRABAT'A ÖVGÜ
Nordin Amrabat, gösterdiği performansla da İspanyol basınının beğenisini topladı. Ligin 9. haftasında Rayo Vallecano'yu 4-0 yendiği maça ilk 11'de sahaya çıkan ve bir gol atan Ambarat, başarılı performansıyla dikkatleri çekti.

Marca gazetesi, Malaga-Rayo Vallecano maçıyla ilgili verdiği haberde Amrabat'ı öne çıkararak, "Her gol pozisyonuna katıldı. Daha fazlasını da yapabilirdi" diye yazdı. "Amrabat'ın eğlence yeri" başlığı altında yapılan yorumda ise "Amrabat, Malaga'nın altyapısından yetişmiş genç futbolcular Samu Castillejo, Juanmi ve Samuel'i arkasına alarak Rayo'yu oyuncakları yaptı" değerlendirmesi yapıldı.

İspanyol resmi haber ajansı EFE de Fas asıllı futbolcunın performansıyla ilgili, "İyi futbolu ve sonsuz mücadelesi La Roselada Stadı'nda kimseyi hayal kırıklığına uğratmıyor. Her gol pozisyonuna katılıyor ve takıma sürat veriyor" ifadeleri kullanıldı.

Bu arada Malaga kentinde yayımlanan yerel gazete Diario Sur'un internette yaptığı oylamada, Malaga'nın bu sezon gösterdikleri performanslara göre en değerli oyuncular kaleci Kameni,  Sergio Sanchez, Camacho ve Amrabat seçildi.

Sayfa Yükleniyor...