İki oyuncuya af umudu!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun affedileceği sinyali verdi. Türköz, "Bu oyuncular bizim evlatlarımız. Karar ilerde düzelecektir" açıklamasını yaptı.

NTV Spor 28.10.2014 - 18:46
İki oyuncuya af umudu!

Trabzonspor'un ligdeki Gaziantepspor maçından sonra sürpriz şekilde kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'ya af umudu belirdi.

Trabzonspor Yöneticisi Murat Türköz,  yaptığı yazılı açıklamada iki oyuncuyla ilgili kararın değişebileceğini vurguladı. Türköz, "Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı kalması kararının doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmanın kimseye faydası olmayacak. Bu karar ileride düzelecektir. Bu oyuncular, bizim evlatlarımız. Bu çocukları değersizleştirmek, Trabzon'u, Trabzonspor altyapısını değersizleştirmektir" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in kararını gözden geçireceğini belirten bordo-mavili yönetici "Bütün her şeyin sorumlusu bu iki kardeşimiz değildir. Ancak Mustafa ve Zeki hangi formayı giydiğinin de farkında olmalıdır. Herkes nerede olduğunu bilecek. Teknik direktörü de oyuncusu da bilecek" diyerek, iki futbolcuya uyarılarda da bulundu.

 

Sayfa Yükleniyor...