Savunma kurgusu bozuldu!

Farklı Başakşehir mağlubiyetinin yaralarını sarmak isteyen Galatasaray, cuma günü Kasımpaşa karşısına çıkacak. Sarı-kırmızılılar'da zorlu maç öncesi sakat futbolcuların çokluğu, teknik heyeti kadro kurmakta zorluyor.

NTV Spor 29.10.2014 - 13:35
Savunma kurgusu bozuldu!

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak Galatasaray'da sakatlıklar can sıkıyor...

Başakşehir maçında sakatlanan Melo'nun oynama ihtimali düşük. Semih ve Chedjou'nun ise tam olarak iyileşmemesi teknik heyeti düşündürüyor. 

Şampiyonlar Ligi'ndeki Borussia Dortmund maçında iki stoperini birden kaybeden Sarı kırmızılılar, Başakşehir mücadelesine Hakan Balta ve Koray Günter ikilisiyle çıkmıştı. Üstelik Melo'nun da maç esnasında sakatlanması, savunma kurgusunu büyük ölçüde bozmuştu.

Teknik direktör Cesare Prandelli, sakat oyuncuların cuma günü oynananacak Kasımpaşa karşılaşmasına yetişmemesi durumuna karşılık bir B planı geliştirdi.

Savunmanın ortasında Hakan Balta-Koray Günter ikilisinden başka seçeneği olmayan İtalyan teknik adam, orta sahada Melo'nun yerine Yekta'yı oynatmayı planlıyor. Prandelli, Melo'nun forma giyememesi durumunda boşalacak yabancı kontenjanını, Goran Pandev için kullanacak. Makedon futbolcu, Melo'nun yokluğunda en azından 18 kişilik maç kadrosunda yer alacak.

 

Sayfa Yükleniyor...