Beklenen zirve gerçekleşti!

Galatasaray'da yeni yönetim kurulu ile futbol takımı zirve yaptı. Sarı-kırmızılılar'la Florya'daki yemekte bir araya gelen başkan Duygun Yarsuvat, futbolculara hitap etti ve "Her zaman yanınızda olacağız" dedi.

NTV Spor 29.10.2014 - 22:58
Beklenen zirve gerçekleşti!

Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılan seçimde başkanlığa seçilen Duygun Yarsuvat ve yönetimi, Kasımpaşa maçı için Florya'da kampa giren futbol takımı ile bir araya geldi. Yarsuvat, beraberinde olan Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve diğer yöneticilerle birlikte, futbolcular, aileleri ve teknik heyetinde yer aldığı yemeğe katıldılar.

Başkan Duygun Yarsuvat, yemek öncesinde teknik direktör Cesare Prandelli'yle bir toplantı yaptı. Bu toplantıda Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak da hazır bulundu.

Başkan Yarsuvat'ın yemeğin ardından oyunculara hidap etti. Yarsuvat, “Biz Galatasarayız ve diğerlerinden farklıyız. Bizim burada oluşumuzun ana nedeni başarı. Başarı da sezon sonunda dördüncü yıldıza ulaşmak. Ancak lütfen sahada yaptığınız işten, oyununuzdan keyif alın. Geçmiş yıllardaki başarılar aile ortamından ve arkadaşlıktan geldi. Lütfen hiçbir şeyden korkunuz olmasın. Kötü sözlere kulağınızı tıkayın. Ben ve arkadaşlarım her zaman sizin yanınızda olacağımıza, tüm sorunlarınıza yardımcı olacağımıza söz veriyoruz. Ailenizle burada mutlu olun ve burada geçirdiğiniz yıllardan keyif alın. Ben soyunma odasına inen bir başkan olmayacağım. Sizlerle bir şey konuşmak istersem Florya'ya, evimize geleceğim. Galatasaray'da oynamanın, bu formayı giymenin ayrıcalığını her zaman hissedin. Hepinize güveniyorum” dedi.

Duygun Yarsuvat, maçlarda soyunma odasına inen bir başkan olmayacağını ve takıma söylemek istediklerini Florya'ya gelerek aktaracağını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...