"Ayrılmam 1 saniye sürer"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, basınla yaptığı sohbette taraftarın protestosuna değindi. Taraftardan destek isteyen ve sözleşmesinde tazminat bulunmadığını belirten Kartal, "Benim buradan ayrılmam 1 saniye sürer" açıklamasını yaptı...

NTV Spor 29.10.2014 - 18:27
"Ayrılmam 1 saniye sürer"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, taraftarına destek çağrısı yaptı. Kartal, "Geçen sezon bu oyuncular şampiyon oldu. 3-4 ayda ne değişti de protesto ediyorsunuz? Bu tarz tezahürat yaparsanız  bu takımı aşağı çeker. Takımını gol yese de yemese de sürekli destekleyen bir taraftar istiyoruz" yorumunu yaptı.

Gençlerbirliği maçında Kuyt'ın golünün ardından tüm takım İsmail Kartal'a koşmuştu. Gol sonrası yaşadıklarını anlatan Kartal, "Hırsımdan inancımdan dolayı gözlerim doldu. Mourinho da Fatih Terim de böyle anlar yaşamıştır. Ben bugün Fenerbahçeli olmadım. Fenerbahçe'nin en kötü günlerinde, güzel günlerinde yer aldım. Futbolculuk, hocalık yaptım. Dışarıdan gelen bir antrenör olsa bunları kafasına takmayabilir. Arada bir fark var ben neredeyse hayatımı verdim" açıklamasını yaptı.

Futbolcularının kendisine koşmasının planlı olmadığını vurgulayan  teknik adam, "Çocuklar bir mesaj vermek istedi. Futbolcular protestodan sonra üzüldüğümü sinirlendiğimi anladılar. Emre de "hocam orada oturma çık beraber sevinelim" dedi" ifadelerini kullandı.

Sözleşmesiyle ilgili de bilgi veren İsmail Kartal, "Benim buradan ayrılmam 1 saniye. Ne tazminat alırım ne başka bir şey. Ben, Fenerbahçe'nin çocuğuyum. Boş sözleşmeyi imzaladım. Hocalık ve futbolculuk döneminde boş kağıda imza attım. Ne tazminat, ne şampiyonluk pirimi var. Bu sezon sonunda da sözleşmem bitiyor. Bir yıllık anlaştık" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...