Dev maç öncesi tansiyon yükseldi!

Bundesliga'da gözler Bayern Münih ile Borussia Dortmund'u karşı karşıya getirecek dev maça çevrildi. Bayern Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenige'nin Marco Reus'u transfer edebileceklerine dair sözleri iki kulüp arasındaki gerilimi doruk noktaya taşıdı.

NTV Spor 30.10.2014 - 15:07
Dev maç öncesi tansiyon yükseldi!

Önce Mario Götze; ardından Robert Lewandowski ve şimdi de Marco Reus mu? Bayern Münih ile Borussia Dortmund'u bu haftasonu karşı karşıya getirecek maç öncesi Bayern Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenige'nin Reus hakkında sarfettiği sözler iki kulüp arasındaki gerilimi farklı bir boyuta taşıdı.

Daha önce Reus'un sözleşme fesih bedelinin 25 milyon euro olduğunu kamuoyuna açıklayan Rummenige, tam da kritik karşılaşma öncesi, "Reus çok iyi bir futbolcu. Onu Bayern Münih'e transfer etmekle ilgilenebiliriz" dedi.

Dortmund yönetimi, Rummenige'nin bu açıklamasına sert tepki verdi. Yöneticiler tepkilerini göstermek için Bayernli meslektaşlarının organize ettiği geleneksel maç önü yemeğine katılmama kararı aldı.

Dortmund'un sportif direktörü Michael Zorc, "Rummenige dikkatimizi dağıtmak istiyor. Buna izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandı. Karşılaşma öncesi Bayern Münih ile Borussia Dortmund çok farklı konumlarda bulunuyor.

İlk 9 haftada yenilgi almayan Bayern 21 puanla ligin zirvesinde. Son 4 maçını kaybeden, son 6 haftada sadece 1 puan alabilen Borussia Dortmund ise 9 hafta sonunda topladığı 7 puanla düşme hattının 1 basamak üzerinde yerleşmiş durumda.

Sayfa Yükleniyor...