"Messi'nin performansı düşük"

Real Madrid'in eski sportif direktörü Jorge Valdano, Lionel Messi'nin performansını eleştirdi. Valdano'ya göre Messi bu sezon tek başına maç kazandırma özelliğini kaybetti.

NTV Spor 30.10.2014 - 15:51
"Messi'nin performansı düşük"

Lionel Messi büyüsünü yitirdi mi? Real Madrid'in efsane isimlerinden Jorge Valdano bu görüşte... Eflatun-beyazlıların eski sportif direktörü Barcelonalı yıldızın Bu sezon tek başına maç kazandırma özelliğini kaybettiğini öne sürdü.

Real Madrid'in Barcelona'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından İspanyol basınına konuşan Valdano, "El Clasico'yu göz önünde bulundurarak Messi'nin performansının düşük olduğunu söyleyebilirim. Messi artık farklı görevler üstleniyor. Gol atmaktansa asist yapmayı tercih ediyor. Eskiden rakip takımın defansını yıpratır ve gol düğümünü çözen isim olurdu. Şu an fiziksel olarak yeterince güçlü değil. Kendisini yormak istemediği için de hücumda eskisi kadar etkili olamıyor" diye konuştu.

Bu sezon La Liga'da forma giydiği 9 maçta 7 gol kaydeden Arjantinli yıldız gol krallığı yarışında Cristiano Ronaldo ve Neymar'ın ardından üçüncü sırada bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...