"Fenerbahçe'nin büyüklüğü tartışılmaz"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin Kasım sayısındaki baş yazısında camiaya seslendi. Yıldırım taraftara 1 Milyon Üye projesine destek olmaları çağrısında bulunurken; "Fenerbahçe'nin büyüklüğü tartışılmaz" açıklamasını yaptı.

NTV Spor 30.10.2014 - 16:57
"Fenerbahçe'nin büyüklüğü tartışılmaz"

"Büyük Fenerbahçeliler" sözleriyle yazısına başlayan Yıldırım, Karaman'da meydana gelen facia nedeniyle üzüntülürini dile getirdi ve "Emekçi kardeşlerimizin yaşamak zorunda kaldıkları acılar nedeniyle, acılarımız ve sorumluluklarımız o kadar büyük ki, aslında insan hayatının bu denli değersiz olduğu anlarda başka hiçbir şeyin öneminin kalmadığını düşünüyor ve tüm Türkiye'ye sabırlar diliyorum" diyerek başsağlığı diledi.

Cumhuriyet Bayramı'nı da kutlayan Yıldırım, "Mustafa Kemal Atatürk'ün eşsiz eseri Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli bayramını da bu vesile ile O'nun yolunda yürümeye ant içmiş Tüm Fenerbahçeliler adına bir kez daha coşkuyla kutluyorum" dedi.

Yazısının ilerleyen bölümlerinde "Tarihi günler yaşıyoruz" diyen Yıldırım, "Kulübümüzün geleceğine, karşı konulmaz hedeflerine ve yazgısına dair tarihe tanıklık ettiğimiz günler yaşıyoruz. Hep birlikte çoğulcu, demokratik ve bağımsız bir Dünya markası olan Fenerbahçe'nin temellerini atıyoruz. Artık zaman; demokrasi ve ekonomik bağımsızlık zamanıdır. Artık zaman; kendi kaderimizi kendimizin çizme zamanıdır. Ve en önemlisi zaman; Fenerbahçezamanıdır" ifadelerini kullandı.  

"Hedef 1 Milyon Üye" projesinin sadece bir hedef proje ya da ekonomik ve sosyal bir tasarı olarak görmediklerini vurgulayan Fenerbahçe Başkanı, "Büyük Fenerbahçe'nin değiştirilemez yazgısıdır. Ve bu yazgı sizler tarafından yazılacak ve tüm Dünya tarafından okunup ezberlenecek ve sizin eseriniz olacaktır. "Unutmayın ki; meyveler tarla sahibinin değil, ağaçlarındır. Bununla birlikte unutmamamız gereken bir diğer husus; bir olmanın, bir milyon olmaktan çok daha önemli olduğudur. Ve zaman; Fenerbahçelilerin "BİR" olma zamanıdır... Farklılıklarımızı, kızgınlıklarımızı, nefretlerimizi ve en önemlisi kişisel çıkarlarımızı bir kenara bırakıp "BİR" olma zamanıdır. " vurgusunu yaptı.

Projeyi eleştirenleri ve engellemeye çalışanların kimler olduğuna bakılması gerektiğine vurgu yapan Aziz Yıldırım, şöyle devam etti, "Bu projeyi eleştirenlerin ve engellemeye çalışanların kimler olduğuna bakıldığında, Fenerbahçe'nin ne kadar doğru yolda olduğu anlaşılacaktır.

Ve bu projenin haklılığının en önemli delili; Fenerbahçe düşmanlarının gözlerindeki korkudur.

Ve yine bu projeye destek vermeyenler bu korku dolu gözlerle aynı yere bakanlardır.
Bu nedenlerle sizlerden önemli beklentim; bizi bölmek ve engellemek isteyenlere yol vermemenizdir.

Herkesin bilmesi gereken husus; tribünde, statta, Derneklerimizde ve hatta kendi içimizde bizleri bizlerle durdurmak isteyenlere gerekli cevabı aynı kararlılıkla vereceğimizdir.

Bırakın, bağımsız ve demokratik Fenerbahçe için yola çıkan Aziz Yıldırım ve Yönetimi eleştirilsin dursun,

Bırakın, bu proje, kah hayal mahsulü kah para toplama projesi ilan edilsin,

Varsın, birileri tarihi ve kişisel emelleri uğruna Kulübün geleceğini kendilerine muhtaç kılmaya uğraşsın,

Bırakın, birileri tribünleri manipüle ederek, artık Fenerbahçe'de olamayanları, bugün ter ve emekleriyle burada olanların yerine koymaya kalkışsın,

Ve birileri Siz Büyük Fenerbahçe Taraftarından tedirgin olsun, Siz inadına bir olun. Bir milyon olun."

Aziz Yıldırım sözlerinin sonunda projeye sahip çıkılması çağrısında bulunurken, "Ve bu projeyle yazgımıza ve geleceğimize sahip çıkın. Ve herkese öğretin ki; Fenerbahçe'nin büyüklüğü anlaşılmaz değil, tartışılmaz bir büyüklüktür" diye sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...