"N'apalım güreşelim mi?"

Galatasaray’ın yeni başkanı ve yönetimi Futbol Federasyonu'nu ziyaret etti. Riva'daki Hasan Doğan Tesisleri’nde yapılan görüşme sonrası Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören açıklamalarda bulundu. Yarsuvat esprili açıklamasıyla herkesi güldürdü...

NTV Spor 30.10.2014 - 17:26
"N'apalım güreşelim mi?"
Galatasaray'da başkanlığa seçilen Duygun Yarsuvat ve yöneticiler, TFF'ye ziyarette bulundu. 
 
Başkan Duygun Yarsuvat, Riva'daki Hasan Doğan Tesisleri'nden çıkışta yaptığı açıklamada, "Fevkalade bir tesisle karşı karşıya kaldık, hayranlık duyduk gidiyoruz. Böyle bir tesise sahip olmak, Türk futbolu için çok önemli. Sayın Başkanı tebrik ediyorum. Türk futboluna ve sosyal hayatına bir tesis kazandırmıştır" dedi.
 
Yarsuvat'ın ardından söz alan TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise göreve yeni seçilen başkanı kutlayarak "Nazik ziyaretleri için teşekkür ediriyorum. Galatasaray, Türk futbolunun en önemli parçalarından biri. Sizin gösterdiğiniz gibi büyük bir buluşma da değil. Biz aileyiz, her zaman bir araya geliriz" dedi.
 
Bir gazetecinin Galatasaray ile Federasyon arasındaki sorunları hatırlatması üzerine ise ilk sözü Yıldırım Demirören aldı. "Ben de onları ziyaret edeceğim" diyen Demirören TFF ile Galatasaray arasında kavga olamayacağını ifade ederken, Yarsuvat'ın espirili sözleri herkesi güldürdü: "Niye ayrılık gayrılık yapıyorsunuz? Biz federasyon ile kavga mı edeceğiz, güreş mi yapacağız? Burası, Futbol Federasyonu, judo falan değil. Olsa güreşiriz"

Sayfa Yükleniyor...