Slaven Bilic'in derbi planları!

Beşiktaş'ın pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbiye çıkacak kadrosu belli olmaya başladı. Teknik direktör Slaven Bilic, sakatlıkları geçen Sosa ve Mustafa Pektemek'i ilk 11'e monte etmenin yollarını arıyor.

NTV Spor 30.10.2014 - 23:49
Slaven Bilic'in derbi planları!

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisinin kadrosunu netleştiriyor.

Hırvat teknik adam derbide oyun kurgusu üzerinde değişiklik yapmayı düşünmüyor. Sezon başından bu yana tercih ettiği 4-2-3-1 sistemi ile takımını sahaya sürmeye hazırlanan Bilic, derbide sadece sakatlığı süren Serdar Kurtuluş ve kart cezalısı Gökhan Töre'den yararlanamayacak.

Tedavileri tamamlanan Sosa ve Mustafa Pektemek ise maç kadrosunda yer alacaklar. Ancak iki futbolcunun da 11'de yer almaları beklenmiyor. Zira hem Mustafa hem de Sosa son 1 aydır düzenli olarak antrenman yapamadılar.

KERİM FREI ALTERNATİFİ
Bilic cezalı Gökhan'ın yerine orta sahanın sağında Kerim Frei'yi kullanabilir. Sağ bek'te son maçlarda görev verdiği Necip'in yine ilk 11'de maça başlaması tahmin ediliyor. Hırvat çalıştırıcı derbide defans hattında ise Ersan ve Sivok'dan oluşturmanım hesaplarını yapıyor. Sezon başından bu yana Franco'dan vazgeçmeyen Bilic, derbide Kolombiyalı futbolcuyu yedek kulübesine çekerek, Ersan ve Sivok'a 11'de forma vermesi sürpriz olmayacak.

Sayfa Yükleniyor...