"İn hadi gücün varsa, in!"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, FBTV'ye konuştu, Fikret Orman'ı bombaladı! "Hakem odası basmadım ama gerekirse basarım" diyen Yıldırım, Orman'a meydan okudu: "Hakem odasına inmedim diyorsun. İn haydi gücün varsa in!"

NTV Spor 31.10.2014 - 16:25
"İn hadi gücün varsa, in!"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yaptığı açıklamara sert yanıt verdi!

Orman'ın "Ben başkaları gibi hakem odası basmam..." ve "Gözümüz Bülent Yıldırım'ın üzerinde olacak..." şeklindeki açıklamalarını FBTV'de cevaplayan Yıldırım, hakemleri maçtan önce etki altına almaya çalışmadığını, hakem odası basmadığını sadece maç sırasında herkesin gözü önünde hakemlere hatalarını söylediğini belirtti. Yıldırım, Orman'ın "Biz hakem odası basmayız" sözlerine de yanıt verdi: "İn haydi gücün varsa in!"
 
Süleyman Seba ile aynı dönemde başkanlık yapma onuruna eriştiğini hatırlatan Yıldırım, "Biz birbirimize güvenirdik. Bazen ben gitmezdim toplantıya yetkiyi ona verirdim; bazen o gelmezdi yetkiyi bana verirdi. Özhan bey ile de güçlü bir dostluğumuz vardı. Kamuoyuna yansıtmıyorduk ama güçlü dostluklarımız vardı" diye konuştu.
 
3 haftadır karşılaşacakları rakiplerinin hep maçtan önce hakemlerle igili konuştuğunu hatırlatan Yıldırım "Galatasaray konuştu... Ardından Gençlerbirliği konuştu... Bu hafta da Fikret Bey dedi ki hakemi gözleyeceklermiş! Baskı altına alıyorsunuz hakemleri!" diye konuştu.
 
Ardından sözü Fikret Orman'ın "Ben başkaları gibi hakem odası basmam" açıklamasına getiren Yıldırım şunları söyledi: "Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm herkesin içinde söyledim. Ben maçtan önce hakemleri etki altına almıyorum. Maç içinde hata yaptığında kendi yüzlerine söylüyorum"
 
"Hakem odası falan basmadım ama gerekirse basarım. Fenerbahçe'nin haklarını yenmesini önlememiz için hakem odası basmak gerekiyorsa basarım" da diyen Yıldırım, geçmişte Yıldırım Demirören'in hakem odasına gettiğini, hatta rakip futbolcuların soyunma odasına bile gittiklerini belirtti.
 
Hakemlere ne söyleyecekse korudorda söylediğini, maçtan önce konuşup hakemi etki altına almayacağını söyleyen Yıldırım, ardından sözü Beşiktaş'ın maçlarındaki hakem hatalarına getirdi. "Beşiktaş'ın hem aleyhine hem lehine hakem hatası var. 6. hafta oyuncusu elle attı, kendi de kabul etti. Balıkesir maçında futbolcusu gole giden oyuncuyu düşürdü, atılması lazımdı atılmadı. Eskişehirspor maçında Eskişehir'in nizami golü sayıladı. Bursa'da hem Beşiktaşın lehine hem Bursa'nın lehine hata vardı" diyen Yıldırım, Beşiktaş'ın aleyhine de hatalar yapıldığını, durumun her kulüp için aynı olduğunu "Çünkü hakemler formsuz" sözleriyle açıkladı.
 
Sırayla Galatasaray ve Gençlerbirliği'nin maçtan çıkıp hakemi etki altına aldığını savunan Yıldırım ve "Beşiktaş Başkanı çıktı şimdi de... Ben en azından hakemin yönettiği maçı tenkit ediyorum; oynanmamış maçı değil. Haftaya da başkası çıkacak, konuşacak... Nasıl olacak bu?" diye konuştu.
 
Fikret Orman'ın hakem odasına inmek konusundaki sözlerini de hatırlatan Aziz Yıldırım "İn hadi gücün varsa, in!" dedi!
  
Beşiktaş'a Saracoğlu'nun kapılarını açmamaları konusunda da açıklamalar yapan Yıldırım, "Ben hapisten çıktıktan sonra Fikret Bey evime geldi geldi. 2013'te... Stadımızda oynamak istediklerini söyledi ben de Galatasaray stadını onlara açarsa bizimk de açacağımızı söyledim. Ama Galatasaray izin vermemiş. Geldiler, 'Alamadık' dediler, ben de 'Biz de veremeyiz o zaman' dedik; kapattık konuyu" dedi.
 
Orman'ın bu sene bir kez daha talepte bulunduğunu ama bir kez daha olumsuz yanıt verdiğini de söyleyen Yıldırım "Ben U21'i bile statta oynatmayı düşünüyordum, zemin bozuluyor diye vazgeçtik" dedi.
 
PFDK'nın kendisine verdiği cezayı da eleştiren ve Tahkim'de sözlü savunma yapacağını belirten Yıldırım, "Sağır ve dilsiz olalım, istedikleri bu. Bir konuşursam altında kalırlar, 17 seneyi ben biliyorum" dedi.
 
Şike süreci ile de ilgili açıklamalar yapan ve Beşiktaş ile diğer kulüplerin Fenerbahçe'nin arkasına saklandığını öne süren Fenerbahçe Başkanı, "Nasıl olsa Fenerbahçe önde gidiyor, yapıyor, biz de hiçbir şeye müdehale etmeyelim zihniyetindeler. Melesa biz 3 yıldır diyoruz şike yapmadık. Beşiktaşlılar konuşuyor mu şike konusunda? Çıktılar kupayı iade ettiler. Bir çıkıp konuşun yahu şike yaptınız mı yapmadınız mı? Sanki bir tek biz varız bu davada. Çıkıp deyin ki 'Biz şike yapmadık'..." diye konuştu.
 
Yıldırım, Beşiktaş'ın bu yönde açıklama yapmasından sonra kendisinin bazı şeyler söyleyeceğini herkesin dinleyeceğini de sözlerine ekledi.
 
Aziz Yıldırım son olarak "Seba'yı önder kabul ediyorlarsa ondan biraz ders alsılar hayatlarını anlasınlar. O zaman anlarlar liderliğin ne olduğunu." dedi.

Sayfa Yükleniyor...