Dr. Altıntop teşhisi koydu...

İş açıklama yapmaya, söylenmesi gerekenleri söylemeye gelince Türk futbolunun bu alandaki en başarılı isimlerinden olan Hamit Altıntop, Kasımpaşa maçı sonrası yine samimi açıklamalar yaptı...

NTV Spor 31.10.2014 - 22:57
Dr. Altıntop teşhisi koydu...
Hamit Altıntop, başarılarla dolu kariyerini Galatasaray formasına ne kadar yansıttı tartışılır ancak, tartışılamayacak konu, tecrübeli oyuncunun mikrofon önündeki başarısıdır...
 
Hamit, ilk 11'de şans bulduğu Kasımpaşa maçı sonrası yine samimi ve önemli açıklamalar yaptı...
 
Galatasaray'da bu sezon ligde sadece 50 dakika, Şampiyonlar Ligi'nde ise 106 dakika oynayan Hamit Altıntop, Borussia Dortmund maçı sonrası sezonun ikinci ilk 11'ini Kasımpaşa maçında görmüştü. Hamit'in Süper Lig'de son ilk 11'i ise tam 14 ay önce, 25 Ağustos 2013'te Bursaspor deplasmanıydı.
 
Tecrübeli oyuncu, maçtan sonra Lig TV canlı yayınında durumlarını net bir dille açıkladı: "Öz güvenimiz yok, yeteneğimizi ortaya koyamıyoruz"
  
"ÖZ GÜVENİMİZ YOK"
Milli futbolcu, ortaya konan kötü performansı takımdaki öz güven eksikliğine bağladı. "Öz güvenimiz yok! Bu bir futbolcu için büyük sıkıntı, öz güven olmayınca yeteneğinizi ortaya koyamıyorsunuz" diyen Hamit, bazı etkenler olduğunu, buna müdahale edemediklerini ve sonuçlar iyi olmayınca öz güvenin sarsıldığını vurguladı. Hamit herkesin hatayı kendinde araması gerektiğini, oynanan futbolun Galatasaray'a yakışmadığını da ifade etti.
  
Kasımpaşa karşısında ilk yarıda kötü oynadıklarını, ikinci yarıda ise reaksiyon gösterdiklerini, bunun da ileriki haftalar için çok iyi olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, "İyi oynamasak da takım ruhunu sahaya yansıtmaya çalıştık" dedi.
 
"KASIMPAŞA'YA ŞAŞIRDIM..."
Sözlerini "90'da golü bulduk çok şükür! Oynadığımız futbol çok iyi olmasa da önce sonuçlara bakacağız, sonra da özlenen futbolu sahaya yansıtmaya çalışacağız" diye sürdüren Hamit Altıntop, Kasımpaşa için de ilginç bir tespitte bulundu: "Kasımpaşa'yı fazla abartmaya gerek yok. Kasımpaşa çok kopuk oynayan bir takım ama bugün takım halinde çok iyi oynadılar, şaşırdım biraz"
  
TARAFTARA ÇAĞRI...
Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bunun da uzun bir yol olduğunu söyleyen Hamit, sözlerini taraftarlara çağrıda bulunarak tamamladı: "Bazen iyi olmasak da taraftarımıza da inanılmaz ihtiyacımız var. İkinci yarıdaki duruş ve mücadele ile şampiyon olacağımıza inayıyorum"

Sayfa Yükleniyor...